HDMI işinizi görür herhalde. Yinede Youtube'den videolara bakmanızı öneririm.Samsung Dex i One ui 7.0 gelmeden önce monitöre bağlayıp kullanabilmek için ne tür bir kablo işi mi görür yardımcı olabilirseniz sevinirim.
TeşekkürlerKablosuz olarak da bağlantı yapılabiliyor. Windows da uygulama ile bağlanıyor herhalde. Monitörde type c girişi yok ise dönüştürücü adaptör ve HDM kablo lazım herhalde.
Detaylı anlatım YouTube üzerinde var. Bu videoya bakabilirsiniz.
https://www.vatanbilgisayar.com/paugge-usb-c-to-displayport-kablo-dp-1-4-4k-fullhd-2-metre.html şu kablonun bir ucu telefona bir ucu monitöre şekilde bağlarsam çalışır mı?Kablosuz olarak da bağlantı yapılabiliyor. Ama galiba sadece TV de. Windows da uygulama ile bağlanıyor herhalde. Monitörde type c girişi yok ise dönüştürücü adaptör ve HDM kablo lazım herhalde.
Detaylı anlatım YouTube üzerinde var. Bu videolara bakabilirsiniz.
Hocam biraz önce denedim type-c to hdmi dönüştürücü buldum hdmi kablosunu dönüştürücüye sonrada monitöre bağladım çalıştı ancak bağlantı konusunda ve aktarım konusunda biraz kasıntı var gibi displayport bunun için çözüm olabilir mi yoksa kablo ile alakası yok mu?Bu tarz kablolar da işe yarar ama bağladıktan sonra nasıl kontrol edeceksiniz. Mouse bağlantısı lazım ise Type C hub daha faydalı olabilir. Dex modu detaylı kullananlar cevap verse daha iyi olur aslında.
Önerdiğin bir dönüştürücü var mı abi?Ben bir tane usb type c hub'a bağlıyorum telefonu oradan da hdmi çıkışı alıyorum. Telefonun portu 5 gbps olduğu için buna uyumlu bir dönüştürücü alman iyi olur
Ben bir ürün aldım ama fiyat performans konusunda ciddi yorum yapamam bütçen iyiyse güzel bir model aranabilir.Önerdiğin bir dönüştürücü var mı abi?