Reklam Bannerı

Samsung Dex

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Emirr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emirr

Paylaşımcı
Samsung Dex i One ui 7.0 gelmeden önce monitöre bağlayıp kullanabilmek için ne tür bir kablo işi mi görür yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Kablosuz olarak da bağlantı yapılabiliyor. Ama galiba sadece TV de. Windows da uygulama ile bağlanıyor herhalde. Monitörde type c girişi yok ise dönüştürücü adaptör ve HDM kablo lazım herhalde. Ben sadece kablosuz olarak TV de denediğimden diğer yöntemleri detaylı bilmiyorum.
Detaylı anlatım YouTube üzerinde var. Bu videolara bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Kablosuz olarak da bağlantı yapılabiliyor. Windows da uygulama ile bağlanıyor herhalde. Monitörde type c girişi yok ise dönüştürücü adaptör ve HDM kablo lazım herhalde.
Detaylı anlatım YouTube üzerinde var. Bu videoya bakabilirsiniz.
Teşekkürler

Kablosuz olarak da bağlantı yapılabiliyor. Ama galiba sadece TV de. Windows da uygulama ile bağlanıyor herhalde. Monitörde type c girişi yok ise dönüştürücü adaptör ve HDM kablo lazım herhalde.
Detaylı anlatım YouTube üzerinde var. Bu videolara bakabilirsiniz.
https://www.vatanbilgisayar.com/paugge-usb-c-to-displayport-kablo-dp-1-4-4k-fullhd-2-metre.html şu kablonun bir ucu telefona bir ucu monitöre şekilde bağlarsam çalışır mı?

Bu tarz kablolar da işe yarar ama bağladıktan sonra nasıl kontrol edeceksiniz. Mouse bağlantısı lazım ise Type C hub daha faydalı olabilir. Dex modu detaylı kullananlar cevap verse daha iyi olur aslında.

Son düzenleme:
Bu tarz kablolar da işe yarar ama bağladıktan sonra nasıl kontrol edeceksiniz. Mouse bağlantısı lazım ise Type C hub daha faydalı olabilir. Dex modu detaylı kullananlar cevap verse daha iyi olur aslında.
Hocam biraz önce denedim type-c to hdmi dönüştürücü buldum hdmi kablosunu dönüştürücüye sonrada monitöre bağladım çalıştı ancak bağlantı konusunda ve aktarım konusunda biraz kasıntı var gibi displayport bunun için çözüm olabilir mi yoksa kablo ile alakası yok mu?

Ben bir tane usb type c hub'a bağlıyorum telefonu oradan da hdmi çıkışı alıyorum. Telefonun portu 5 gbps olduğu için buna uyumlu bir dönüştürücü alman iyi olur

Kaliteli bir ürün lazım ise bu ürüne bakabilirsiniz. Ugreen, Baseus, ve Mcdodo markalarına bakmanızı tavsiye ederim.
Ugreen Amazon Yurt Dışı Link (Ben olsam bunu alırdım büyük ihtimalle)

Ugreen Amazon YD Link 2
Orico Amazon YD Link
Lemorele Amazon YD Link
Ucuz ve iş görür bir ürün olsun derseniz buna bakabilirsiniz.
Hikvision DS801Hub TypeC to VGA-HDMI-USB - 333 TL (Yorumlarda biri Dex kullanmış)
Daha fazlası için bu listeye bakabilirsiniz. Dönüştürücü Listesi Epey

Son düzenleme:
Geri