Reklam Bannerı

Samsung S20FE şarjı çok hızlı bitiyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan !)EU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

!)EU

Yeni Başlayan
Arkadaşlar dün 2.el (easycep/outlet) S20FE aldım ama şarjı cok hizli bitiyor 4.30 saati zor çıkaracak sanırım bazı formlarda battarya ilk 1 hafta kendini ayarlıyormuş diyorlar ya da 2.el aldığım için bataryası ölü Samsung members'ten baktığım zaman bataryası iyi diyor. Yardımcı olursaniz sevinirim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241207_110131_Samsung Members.webp
    Screenshot_20241207_110131_Samsung Members.webp
    32.4 KB · Görüntüleme: 16
  • Screenshot_20241207_105648_Digital Wellbeing.webp
    Screenshot_20241207_105648_Digital Wellbeing.webp
    19.6 KB · Görüntüleme: 16
  • Screenshot_20241207_105651_Digital Wellbeing (1).webp
    Screenshot_20241207_105651_Digital Wellbeing (1).webp
    19.2 KB · Görüntüleme: 14
Arkadaşlar dün 2.el (easycep/outlet) S20FE aldım ama şarjı cok hizli bitiyor 4.30 saati zor çıkaracak sanırım bazı formlarda battarya ilk 1 hafta kendini ayarlıyormuş diyorlar ya da 2.el aldığım için bataryası ölü Samsung members'ten baktığım zaman bataryası iyi diyor. Yardımcı olursaniz sevinirim.
Pil için ayar çekmen lazım.Yapabileceğin ayarlar 1- Dark mode u aktif et 2-Uygulamaları uyku moduna al 3-Ekran açık kalma süresini 30sn yap 4-Otomatik parlaklık yerine manuel parlaklık kullan 5-Bluetooth u kapat 6-Konum servislerini kapat yada uygulamayı kullanırken olarak ayarla 6-Arayüze siyah bir duvar kâğıdı yada tema yapıştır.

Gayet normal bende de f3 var 4500 ma benim cihaz da 85 civarında pil sağlığı 4 saat falan alıyorum bide şebeke de etkili köyde benim cihaz daha fazla şarj yiyor pil de eskiyor ztn az kapasitesi 5000 falan olmalıydı s20 de ve f3 de en az

Pil için ayar çekmen lazım.Yapabileceğin ayarlar 1- Dark mode u aktif et 2-Uygulamaları uyku moduna al 3-Ekran açık kalma süresini 30sn yap 4-Otomatik parlaklık yerine manuel parlaklık kullan 5-Bluetooth u kapat 6-Konum servislerini kapat yada uygulamayı kullanırken olarak ayarla 6-Arayüze siyah bir duvar kâğıdı yada tema yapıştır.
dediklerini önceden yaptım zaten ama ginede sağol

Gayet normal bende de f3 var 4500 ma benim cihaz da 85 civarında pil sağlığı 4 saat falan alıyorum bide şebeke de etkili köyde benim cihaz daha fazla şarj yiyor pil de eskiyor ztn az kapasitesi 5000 falan olmalıydı s20 de ve f3 de en az
bende şuan köydeyim bizim burda hatlar cekmiyor zorluyor ondan dolayıda az gidiyo olabilir yorumun için teşekürler

Hocam bu ürün daha önce ne kadar kullanılmış nerde kullanılmış belli mi? Outlet yazmışsın ya

hocam bilmiyorum easycepten aldım orda outlet yazıyor bilgi vermemişler ama değişen parça yok diye belirtiyorlar
Outlet ürünler bazen vitrin ürünleri falan olabiliyor teşhir ürünü yani, eğer öyleyse şarjın at gitmesi çok normal çünkü sürekli şarjda duruyor telefon vitrindeyken.

Outlet ürünler bazen vitrin ürünleri falan olabiliyor teşhir ürünü yani, eğer öyleyse şarjın at gitmesi çok normal çünkü sürekli şarjda duruyor telefon vitrindeyken
bencede vitrin ürünü köşelirnde darbe izleri var rahatsiz edicek kadar değil ama 9.5k bandında normal diye düşünüyorum

bencede vitrin ürünü köşelirnde darbe izleri var rahatsiz edicek kadar değil ama 9.5k bandında normal diye düşünüyorum
Hocam ikinci el alsaydın temiz daha iyi şeyler alabilirdin diye düşünüyorum ben de. Çünkü vitrin ürünü 24 saat kullanılıyor bazı insanlar 2 günde falan şarj ediyor cihazlarını o kadar az kullanıyorlar

Hocam ikinci el alsaydın temiz daha iyi şeyler alabilirdin diye düşünüyorum ben de. Çünkü vitrin ürünü 24 saat kullanılıyor bazı insanlar 2 günde falan şarj ediyor cihazlarını o kadar az kullanıyorlar
hocam yapcak bişey yok iade etmek istesem babamdan azar işitcem gitiği yere kadar kulancam artık zaman ayırdığınız için sağolun

hocam sanırm amoled yanığı telefonu geri iade edicem yorumunuz için sağaolun sizde uraştırdık easycepten 3 4 tane teelfon aldı ilk defa böyle bişeyle karşılaştım
Easycepten herhangi bir alışveriş yapmayın salakça bir fiyat politikası izliyorlar ve elinize gelen ürünün sağlık durumu belli değil.
Sahibindende çok daha ucuza bulabilirsiniz istediğiniz modeli.

Müşteri hizmetlerini arayıp pil sağlığını öğrenebilirsiniz. Members dogru ölcmeyebiliyor. İlk hafta normal geldi bu degerler.

Geri