Reklam Bannerı

Samsung S24 FE Uzun Ömürlü Mü?

böç

Yeni Başlayan
samsung m23 5g'den s24 fe'ye geçmeyi düşünüyorum. benim için büyük bir para olduğundan uzun süre tekrar telefona para vermek istemiyorum. s24 fe beni 4 -5 yıl sorunsuz, donma kasma olmadan, konforlu bir şekilde götürebilir mi?

M23 kullanıcısı olduğunuzu belirtmişsiniz. A55 de 4-5 sene sorunsuz götürür bence. 7-8 bin TL de cebinizde kalır.(256 lik lari karşılaştırdım)

Temelde önemli olan SoC, SD 665'i 5 yıl götüren de var. Samsung, eski amiral gemileri gibi cihazlar üretmeyi hâlen başarıyor gibi görünüyor ve cihazın ufak tefek kusurları dışında kronik sorunu da görünmüyor şu anlık. Kullanıma göre ömürlük de olabilecek bir model, batarya değiştire değiştire yıllarca kullanılabilir bile.

Temelde önemli olan SoC, SD 665'i 5 yıl götüren de var. Samsung, eski amiral gemileri gibi cihazlar üretmeyi hâlen başarıyor gibi görünüyor ve cihazın ufak tefek kusurları dışında kronik sorunu da görünmüyor şu anlık. Kullanıma göre ömürlük de olabilecek bir model, batarya değiştire değiştire yıllarca kullanılabilir bile.
Bataryanın garantiden değişmesi bir avantaj ayrıca

samsung m23 5g'den s24 fe'ye geçmeyi düşünüyorum. benim için büyük bir para olduğundan uzun süre tekrar telefona para vermek istemiyorum. s24 fe beni 4 -5 yıl sorunsuz, donma kasma olmadan, konforlu bir şekilde götürebilir mi?
Güncelleme yapmaz,çok uygulama yüklemezsen götürür ama güncelleme yaptığın zaman 2-3 sene sonra çöpe atarsın.Samsung planlı eskitme konusunda piyasadaki en acımasız markadır.

Apple’ı unutmamak gerekir. Ama ben güncelleme yapmamaya rağmen eskimeye başladı.
Annemde Se 2 var.5 yıllık cihaz yağ gibi akıyor.Apple ın yaptığı planlı eskitme sadece pil performansını yazılımsal olarak düşürmektir.Samsung sadece pil değil kamera ,ekran gibi unsurlarıda bozabiliyor.S23 ultra kullananlar gelen güncelleme ile ekranlarında yeşil ekran sorunu yaşamışlar.(Kaynak Donanımhaber) S23 kullananlar da kameranın ilk çıktığı günki gibi net çekmediğini söylüyorlar.Planlı eskitme sadece performansı düşürmek değildir.

S23'ü niye kimse çöpe atmıyor hocam 2-3 sene oldu ama
Planlı eskitme sadece performansı düşürmek değildir.Ekran kalitesinin bozulması,pil performansının düşmesi,kameranın net çekmemesi planlı eskitmedir.S23 kullananlara sor bakalım kamera ilk çıktığı zaman mı daha iyi? Yoksa şu an mı daha iyi? Şunu diyebilirsin.Diğer markalar yapmıyor mu? Hepsi yapıyor.Apple da yapıyor.En acımasız yapan Samsung.Defalarca kullanıp tecrübe sahibi olduğum için biliyorum.

Planlı eskitme sadece performansı düşürmek değildir.Ekran kalitesinin bozulması,pil performansının düşmesi,kameranın net çekmemesi planlı eskitmedir.S23 kullananlara sor bakalım kamera ilk çıktığı zaman mı daha iyi? Yoksa şu an mı daha iyi? Şunu diyebilirsin.Diğer markalar yapmıyor mu? Hepsi yapıyor.Apple da yapıyor.En acımasız yapan Samsung.Defalarca kullanıp tecrübe sahibi olduğum için biliyorum.
S23 Ultra kullanıcısıyım ben bizzat. Telefon da güncel. Kamerada dikkate değer bir geri gidiş bana göre yok.

Yeşil ekran sorunu yaşanmış. Ne zaman yaşamış, kaç kişi yaşamış elde istatistik var mı?

Son düzenleme:
Geri