iPhone 13 ile aynı fiyata geldi neredeyse arada 3 bin fark var buna da mı yükselmez. (hala s24fe ile aradaki 10 bin farka değecek bişey yok)Maalesef s24 için bütçemi zorlayamadım, s24 fe tercih edeceğim sanırım.
iPhone 13 ile aynı fiyata geldi neredeyse arada 3 bin fark var buna da mı yükselmez. (hala s24fe ile aradaki 10 bin farka değecek bişey yok)Maalesef s24 için bütçemi zorlayamadım, s24 fe tercih edeceğim sanırım.
Resmi hepsiburada satıcılı gri S24 Fe yi satın aldı galibaiPhone 13 ile aynı fiyata geldi neredeyse arada 3 bin fark var buna da mı yükselmez. (hala s24fe ile aradaki 10 bin farka değecek bişey yok)
Ekli dosyayı görüntüle 3677
evet sipariş verdim, umarım beklentilerimi karşılar, herkese teşekkürlerResmi hepsiburada satıcılı gri S24 Fe yi satın aldı galiba
Hayırlı olsunevet sipariş verdim, umarım beklentilerimi karşılar, herkese teşekkürler
Kesinlikle exinos eski exinos değil bende 1380 kullandım evet denk değil ama trotl yemiyor artık cihazlar pil tüketimi nasıl bilmiyorum ama s24fe de deS24 FE kullanan biri olarak şunu söyleyebilirim ekran büyüklüğü içerik izlerken cidden güzel oluyor ana kamerası başarılı geniş açı ve telefoto gündüz iyi ama gece geniş açı berbat hale geliyor aşırı kamera ile işin yok ise ana kamerası yeterli pil olarak şunu diyebilirim rahatlıkla günü çıkarıyor 5-7 yıl götürme konusunda da şu yorumu yapıcam halen şuanda S10+ kullanan bile varken bu cihaz kesinlikle 5 sene götürebilir 7 sene zorlama gider exynos işlemcisi gözünü korkutmasın durduk yere ısınan eski exynoslar gibi değil serin kalmayı başarıyor iphone alırsan takas yaparsın ama Samsung alırsan sonuna kadar kullanırsın tercih senin
Hayırlı olsunevet sipariş verdim, umarım beklentilerimi karşılar, herkese teşekkürler
Valla hocam Samsung acil One UI 8 i çıkarmalı cihaz dayanmıyor dışarıda çok standby da bile dayanmıyoKesinlikle exinos eski exinos değil bende 1380 kullandım evet denk değil ama trotl yemiyor artık cihazlar pil tüketimi nasıl bilmiyorum ama s24fe de de
Pil tüketimi 6.1 gibi olamaz mı ki zamanla.Valla hocam Samsung acil One UI 8 i çıkarmalı cihaz dayanmıyor dışarıda çok standby da bile dayanmıyo
Valla hocam mobil veride bir şekilde günü çıkarıyordu 6.1 de 7.0 da cihaz dayanmıyor %100 pil yapıp çıkmama rağmenPil tüketimi 6.1 gibi olamaz mı ki zamanla.
Yüzde kaç oranında azaldı sizce pil verimliliği 7.0 ye geçince?
Güncelleme bir tek bu işe yarıyor herhaldeValla hocam mobil veride bir şekilde günü çıkarıyordu 6.1 de 7.0 da cihaz dayanmıyor %100 pil yapıp çıkmama rağmen