Sadece indirmeye sayısına bakmamak gerekli telefonumda banka kartım var içinde baya para var çalınmasından korkuyorumApplock 50m+ indirilmesi olan güvenilirdir .
Güvenli klasör yada knox olduğu için büyük ihtimal. İkinci alanda saklanır diye düşünüyor uygulamalar, savunmak istersek böyle. Yoksa yapmamışlardır direkt.Sadece indirmeye sayısına bakmamak gerekli telefonumda banka kartım var içinde baya para var çalınmasından korkuyorumdiğer hiçbirşey umurumda değil benim anlamadığım şey neden Samsung böyle bir uygulama çıkartmıyor
Benim telefonumda knox yok galiba bulamadımGüvenli klasör yada knox olduğu için büyük ihtimal. İkinci alanda saklanır diye düşünüyor uygulamalar, savunmak istersek böyle. Yoksa yapmamışlardır direkt.
Güvenli klasör güvenlik o tarz yerlerde olabilir, 4 senedir Samsung kullanmıyorum tam yerini bilmiyorum o yüzdenBenim telefonumda knox yok galiba bulamadım
Yok şimdi baktım sadece güvenli klasör varGüvenli klasör güvenlik o tarz yerlerde olabilir, 4 senedir Samsung kullanmıyorum tam yerini bilmiyorum o yüzden