Reklam Bannerı

SON KEZ HANGİSİNİ ALMALIYIM

S24 plus kullanıcısı olarak söyleyeyim, aradaki fark beklentiye göre değişir, video izleyen biriysen büyük ekran ve batarya tatmin eder, günlük kullanımda zaten yapmayacağı bir şey yok,elde biraz ağır ve hantal gibi, cepte de kaba gibi duruyor ama kullanırken keyifli oluyor,ben yaklaşık 4 hafta önce 36500'e almıştım,kendimi şanslı hissediyorum fiyat olarak da, tavsiye ederim.
baya şanslısın :D

konu hortlamasın diyorum ama yaklaşık 3 aydır Huawei Matepad air kullanıyorum MicroG ve Gbox ile birlikte. Cidden çok iyi çalışıyor google uygulamalarında sıfır sorun yaşadım. buna paralel olarak kameralaarı ve arayüzünü çok beğendiğim Huawei P60pro cidden iyi cihaz hatta p50pro mate 50 pro. Önceden uzun süre P20Pro kullanmıştım gerçekten ergonomik olarak mükemmeldi hala onun verdiği keyfi almadım hiçbirinden. Bu süre içinde Huawei 6 inch bir cihaz çıkarsın direk alırım. Bence Pura 70 alabilrisin

konu hortlamasın diyorum ama yaklaşık 3 aydır Huawei Matepad air kullanıyorum MicroG ve Gbox ile birlikte. Cidden çok iyi çalışıyor google uygulamalarında sıfır sorun yaşadım. buna paralel olarak kameralaarı ve arayüzünü çok beğendiğim Huawei P60pro cidden iyi cihaz hatta p50pro mate 50 pro. Önceden uzun süre P20Pro kullanmıştım gerçekten ergonomik olarak mükemmeldi hala onun verdiği keyfi almadım hiçbirinden. Bu süre içinde Huawei 6 inch bir cihaz çıkarsın direk alırım. Bence Pura 70 alabilrisin
Orta segment işlemcisi olmasa iyi de. Hatta güncel orta segment işlemcilerden bir tık daha aşağıda kalıyor bile denebilir.

fakat ben telefon alınca 4 5 yıl kullanıyorum değiştirmiyorum sık sık
Normal olanı yapıyorsunuz bir telefon düzgün kullanımda 6-7 sene gider.
s24fe hayli hayli 5 sene kullanılır o konuda bir şüpheniz olmasın.
Çerçeveler göze batmaz o konuda da rahat olun.
s24+ ile s24fe arasında 16k var o parayı vermeye hiç gerek yok.

Büyük istiyorsan ve s24+ a pek para vermek istemiyorsan s24fe al. Ben olsam S24FE çekerdim ucuzken.

Geri