Merhaba, oneplus 9r den camon 30 pro 5g ye geçilir mi ? Yd 10 bin tl ye alınabiliyor. Fiyatına göre kağıt üstünde çok iyi görünüyor. Oneplustan çok memnunum fakat batarya süresş yetmiyor artık. Düşünceleriniz nelerdir?
Bana göre YD tecno markası mantıklı değil. Kayıt işleri nasıl bilmiyorum ama daha kolaysa belki bakılabilir. Xiaomi veya Samsung almak daha iyi bir seçenek olur gibi. Bütçeyi biraz arttırıp Xiaomi'nin T serisinden bir cihaz olabilir. Ya da Redmi Note Pro Plus modellerinden de olabilir. 14T, Note 13/14 Pro 5G, Note 13/14 Pro+.
Biraz araştırdım da çok fazla satıcı yok gibi. Elden alabileceğiniz güvenilir bir yer bulduysanız özelliklerine göre fiyatı iyi duruyor? İlerde elden çıkarması zor olacağı için ben tercih etmezdim. Kayıt konusundan Samsung ve Xiaomi ye göre daha avantajlı galiba güvenli bir satıcı bulunursa almak mantıklı olabilir.
Satıcı olarak güvenilir satıcılar var, bayağı inceleme izledim yd fiyatına göre iyi görünüyor. Açıkçası en az 2 sene kullanırım gibi çünkü oneplus tam 3 sene oldu kullanıyorum. Yazılımsal çift hat kayıt oluyor. İnfinix ile beraber yazılımsal kayıt oluyor. Format ve güncelleme de imeiler gitmiyor.YD olarak tecnonun kaydı var mı ki ona göre almak lazım
Başka hangi cihazlar var bu fiyata biliyor musunSatıcı olarak güvenilir satıcılar var, bayağı inceleme izledim yd fiyatına göre iyi görünüyor. Açıkçası en az 2 sene kullanırım gibi çünkü oneplus tam 3 sene oldu kullanıyorum. Yazılımsal çift hat kayıt oluyor. İnfinix ile beraber yazılımsal kayıt oluyor. Format ve güncelleme de imeiler gitmiyor.