Reklam Bannerı

Telefon Ne Önerirsiniz?

the wanted

Yeni Başlayan
Minimum 25 olacak şekilde 35 bin tl'ye kadar bütçem var. Telefonda dikkat ettiğim ana özellikler kamera ve pil performansı. Uzun vade açısından işlemci de önemli. Ama oyun falan oynamıyorum. Bu bütçe aralığında şunu alırsan fiyat olarak altındaki telefonlara göre çağ atlarsın diyebileceğiniz f/p telefon ne önerirsiniz? Önerdiğiniz telefonun muadillerine göre avantajı veya dezavantajı nedir? Şimdiden teşekkür ederim. (not: bütçenin üstüne çok çıkmak istemesem de biraz daha para koy şunu al tavsiyelerine de açığım)

Bütçe içinde en düşük fiyatlı olarak S24FE 256GB en yüksek fiyatlı olarak 14T Pro alabilirsin. Aralarında 9-10 bin lira fark var, benim için o farkı vermeye değmez, ama hızlı şarj, daha yüksek piksel yoğunluğu, 8 yerine 12GB ram istiyorum dersen 14T Pro da olabilir. Arayüz meselesine de bakılabilir hangisi daha iyi geliyorsa. Güncelleme olarak samsung daha fazla güncelleme veriyor, CPU olarak her ikisi de benzer, GPU olarak 9300+ daha iyi. Bunlardan başka bakılabilecek telefonlar 13T Pro ve Honor 200 Pro, her ikisi de yaklaşık 30 bin bandında.

Bütçe içinde en düşük fiyatlı olarak S24FE 256GB en yüksek fiyatlı olarak 14T Pro alabilirsin. Aralarında 9-10 bin lira fark var, benim için o farkı vermeye değmez, ama hızlı şarj, daha yüksek piksel yoğunluğu, 8 yerine 12GB ram istiyorum dersen 14T Pro da olabilir. Arayüz meselesine de bakılabilir hangisi daha iyi geliyorsa. Güncelleme olarak samsung daha fazla güncelleme veriyor, CPU olarak her ikisi de benzer, GPU olarak 9300+ daha iyi. Bunlardan başka bakılabilecek telefonlar 13T Pro ve Honor 200 Pro, her ikisi de yaklaşık 30 bin bandında.
Pil performansı konusunda s24fe üzer mi? Bu fiyat bandında honor 200 pro'yu kamerasından ötürü övüyorlar, bir de yeni çıkan poco f7 pro'nun işlemcisini. 14t pro için aradaki farkı ödemeye gerek yok dediniz ama honor 200 pro, 13t pro, poco f7 pro ile fark çok az. Yine de s24fe mi diyorsunuz?

Realme GT 6 da alternatif olabilir mi?

Pil performansı konusunda s24fe üzer mi? Bu fiyat bandında honor 200 pro'yu kamerasından ötürü övüyorlar, bir de yeni çıkan poco f7 pro'nun işlemcisini. 14t pro için aradaki farkı ödemeye gerek yok dediniz ama honor 200 pro, 13t pro, poco f7 pro ile fark çok az. Yine de s24fe mi diyorsunuz?
S24FE'nin pil performansı hakkında kötü yorum yok. Bu telefonların arasından tercih etmek biraz da size kalmış olan bir şey. Gidin bir mağazaya telefonları deneyin, hangisi elinize daha iyi geliyorsa kullanması daha rahatsa onu alın. Bana kullanması en iyi Samsung geldiği için artı olarak aralarından en uygunu olduğu için Samsung alırdım. Ama yerine bunlardan birisini alana neden aldım diyemem. Şunu diyebilirim kamera yazılımı olarak Samsung diğer Android telefon şirketlerinin çoğunun önünde.

Benim bildiğim kadarıyla honoru pil ve kamera tarafında övüyorlar realme GT 6 da güzel bı cihaz gt2 deneyimlemiş biri olarak kapalı bı yazılım benim gördüğüm kadarıyla kamera uygulaması bı ara bug yapmıştı uzun süre onun haricinde yazılım kurcalanmayacaksa alınabilir honoru pili için yazdım poco önermem maalesef yazılım rezil romsuz kullanmak can sıkıyo reklam gibi saçmalıklar yüzünden önermem Xiaomi ve poco gibi modeller

Minimum 25 olacak şekilde 35 bin tl'ye kadar bütçem var. Telefonda dikkat ettiğim ana özellikler kamera ve pil performansı. Uzun vade açısından işlemci de önemli. Ama oyun falan oynamıyorum. Bu bütçe aralığında şunu alırsan fiyat olarak altındaki telefonlara göre çağ atlarsın diyebileceğiniz f/p telefon ne önerirsiniz? Önerdiğiniz telefonun muadillerine göre avantajı veya dezavantajı nedir? Şimdiden teşekkür ederim. (not: bütçenin üstüne çok çıkmak istemesem de biraz daha para koy şunu al tavsiyelerine de açığım)
14T Pro
S24 Plus'a bütçe yeterse o
S24 FE 256 GB

Daha çok cihaz sayılır.

Kameradan biraz kısarım dersen işlemciye pay gitsin istiyorsan Poco F7 Ultra ama fiyat 44 bin

Bütçeyi 6-7k daha arttırıp F7 ultra almanı tavsiye ederim.42k e 8 elite+yeterli kamera+iyi pil performansı alırsın.

X7 Pro'nun şebeke sorunu da ayrı bir konu, Mi 14T'de de sanırım yaşayan kullanıcılar var. Hem internette çokça bahseden hem de videolarda bahsedenler var. Cihazı alınmaz kılmıyor ancak önemli bir detayı.
(Her iki model de 25k civarında, bu yüzden bir belirteç.)

s24fe nin çerçeve, hızlı şarz olmaması, depolama 256 olması , 8gb ram biraz eksi yönelim diye düşünüyorum açıkcaıs o paralara çıkılırsa sanki daha farklı telefonlar var 13t pro, honor200pro 25k ya poco f6 mantıklı gibi sanki

Telefon incelemelerinden gördüğüm kadarıyla honor 200 pro'nun kamerası, fotoğraf kontrast oranı bana daha iyi gözüktü. honor 200 pro (8s gen 3 / 12 gb ram) mi yoksa s24 fe (exynos 2400e / 8 gb ram) mi daha uzun vade götürür?

Telefon incelemelerinden gördüğüm kadarıyla honor 200 pro'nun kamerası, fotoğraf kontrast oranı bana daha iyi gözüktü. honor 200 pro (8s gen 3 / 12 gb ram) mi yoksa s24 fe (exynos 2400e / 8 gb ram) mi daha uzun vade götürür?
Hangi telefondan daha iyi gözüktü hocam? Sorunun cevabı ikisi de eşit götürür. Kullanırsan 10 sene götürür bu cihazlar. RAM mı daha önemli işlemci CPU'su mu diye sorarsak belirli bir düzeyin üstünde bence CPU daha önemli. Daha fazla güncelleme alacağını ve CPU'sunun daha iyi olduğunu hesaba katarsak bana göre S24FE daha uzun ömürlü olur. Ama dediğim gibi bu uzun ömür meselesi 5-6 sene değil, 10 sene sonra hangisi daha iyi çalışır dersen hem daha güncel hem de CPU olarak 8s gen 3'ten daha güçlü olduğu için S24FE daha iyi çalışabilir. Siz yine hangisini beğendiyseniz onu alabilirsiniz, ikisi de çok iyi telefonlar ikisi de birbirinden çok düşük veya yüksek özelliklere sahip değiller.
Şu video karşılaştırmanıza yardımcı olabilir.

35 bin bütçen yok mu? 14T Pro bakılabilir bana göre o bütçede. Bir alternatif.

Hangisini alırsan al sen sıkılasıya kadar götürür sorduğun cihazlar.
8 GB RAM bir sorun ama eskinin 4 GB'ı gibi bir sorun değil hatta 6 GB gibi bir sorun da değil bence.

35 bin bütçen yok mu? 14T Pro bakılabilir bana göre o bütçede. Bir alternatif.

Hangisini alırsan al sen sıkılasıya kadar götürür sorduğun cihazlar.
8 GB RAM bir sorun ama eskinin 4 GB'ı gibi bir sorun değil hatta 6 GB gibi bir sorun da değil bence.
Murat bey s24 fe 256 gb 26.500 tl civarı, 14t pro 256 gb ise 35 bin tl civarı. Sence aradaki 9 bin tl farkı vermeye değer mi? Siz olsanız napardınız?

Murat bey s24 fe 256 gb 26.500 tl civarı, 14t pro 256 gb ise 35 bin tl civarı. Sence aradaki 9 bin tl farkı vermeye değer mi? Siz olsanız napardınız?
S24 FE güzel cihaz ama 14T Pro'nun da çok bariz noktaları var 120W adaptör mesela çok acayip bir kolaylık, 12 GB RAM ile geliyor vesaire vesaire.

9000 TL farkı vermeye değer mi sorusu benim cevaplayabileceğim bir soru değil. Cepte para var mı, Xiaomi mi yoksa Samsung mu istiyorsun arayüz olarak? Bu tip soruların cevaplanması gerekiyor.
Yani 9000 Tl verilir mi sorusunun cevabı göreceli.

Anladım, teşekkür ederim. Peki son olarak xiaomi telefonlarda çok fazla reklam çıkıyor ve kapatılamıyor diye duymuştum. Bu sorun hakkında deneyimi olan var mı?

Anladım, teşekkür ederim. Peki son olarak xiaomi telefonlarda çok fazla reklam çıkıyor ve kapatılamıyor diye duymuştum. Bu sorun hakkında deneyimi olan var mı?
Var evet kapanmıyor her uygulamada ayrı olarak kapat var dosyalar hariç ama güvenlik uyg kapatsan bile reklam çıkıyor tamam o uygulamaları kullanmıyorum diyebiliriz ama kendi kendine yok mi video mi tarayıcı falan saçma sapan bildirimler yapıyor hatta yeri geliyor uygunsuz sayılabilecek şeyleri geliyo virüs gibi kendi uygulamaları eskiden silinebilirdi ama şu an silinmiyor duvar kağıdı döngüsü gibi saçmalıklar var tamam çin romunda da var ama onu istemiyorum diye seçince daha da karşımıza çıkmıyor ama global romda her dakika duvar kağıdı döngüsü ister misiniz gibi şeyler soruyor yakınlık sensörü stabil çalışmıyor Google aramalarda ayrıca

Geri