Reklam Bannerı

Telefon Önerisi Bütçe 20.000

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tikali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tikali

Yeni Başlayan
Anneme alıcam uzun yıllar götüren, kamerası ve pili iyi olan günlük kullanım için hangi telefonu önerirsiniz? Bütçe 15.000—20.000

A55, Honor 200, Nothing Phone 2a seçeneklerinden birisi tercih edilebilir.

Geçtiğimiz günlerde Vatan da inceleme fırsatı buldum Honor 200 ve A55 i.
Honor 200 evet ince, daha zarif bi telefon fakat malzeme kalite hissi düşük. Elinde plastik tutuyorsun gibi geldi bana. Şaşırdım açıkçası. Beklediğimi bulamadım.(Realme 6 kullanıcısıyim)
A55 ise evet biraz kalın ama sağlam bir telefon izlenimi veriyor. Bu yüzden bile öne çıkıyor.

Aynı yorumları Honor 200 konusunda Doğukan Akbaba da yapmıştı. Malzeme kalitesi fiyatına göre iyi değil demişti. Honor 200 almayı düşünenler Doğukan Akbaba'nın videolarını izlesinler. Video konusunda takılma var gibi diyordu ama fotoğraf konusunda iyi demişti.
20K altı en dengeli cihaz A55, en iyi kamera donanımı Honor 200, en sade arayüz Nothing Phone 2A da var.
Honor 200 de kamera donanımı iyi olsa da video konusunda Samsung kadar iyi değil diye düşünüyorum.

Aynı yorumları Honor 200 konusunda Doğukan Akbaba da yapmıştı. Malzeme kalitesi fiyatına göre iyi değil demişti. Honor 200 almayı düşünenler Doğukan Akbaba'nın videolarını izlesinler. Video konusunda takılma var gibi diyordu ama fotoğraf konusunda iyi demişti.
20K altı en dengeli cihaz A55, en iyi kamera donanımı Honor 200, en sade arayüz Nothing Phone 2A da var.
Honor 200 de kamera donanımı iyi olsa da video konusunda Samsung kadar iyi değil diye düşünüyorum.
4k60 olmayan herhangi bir telefonun videosu iyi değil bence

S24 FEnin 128'i arada sırada 21 -22ye düşüyor ama bana kalırsa 256 GB'a bütçe varsa o alınır.
Daha aşağı bütçede A55 256 GB ve Honor 200 birer seçenek.

Geri