Reklam Bannerı

Telefon önerisi

standartbirisi

Yeni Başlayan
herkese merhaba arkadaşlar,

aktif olarak honor90 kullanıyorum batarya performansından memnun değilim. ilk aldıgımda 4-4.5 saat ekran süresi varken şuanda 3 saat civarlarına düştü. Satabilirsem satıcam satamazsam çöpe gidecek ancak yeni bir telefon almayı düşünüyorum.

sizden kıymetli önerilerinizi rica ediyorum oyun oynamam sadece kamerası iyi olsun bataryası iyi olsun tek istediğim bu özellikler bütcem 20k-30k arası şimdiden teşekkürler.

S24 FE 256 GB olabilir. Bütçe biraz daha yükselirse 13T Pro olabilir, 120W hızlı şarjı olması bir avantaj.

Hepsiburada üzerinden alacaksan satış ortaklığı bağlantım: https://app.hb.biz/IaR9u6iDLXdo
Not: İş birliği/Satış ortaklığı bağlantısıdır. Uygulama üzerinden yapılacak alışverişlerde komisyon kazanırım.

aktif olarak honor90 kullanıyorum batarya performansından memnun değilim. ilk aldıgımda 4-4.5 saat ekran süresi varken şuanda 3 saat civarlarına düştü. Satabilirsem satıcam satamazsam çöpe gidecek ancak yeni bir telefon almayı düşünüyorum.

sizden kıymetli önerilerinizi rica ediyorum oyun oynamam sadece kamerası iyi olsun bataryası iyi olsun tek istediğim bu özellikler bütcem 20k-30k arası şimdiden teşekkürler.
Honor 200 pro al geç.

S24 fe alınır hocam

Geri