3.2 gb taranabilir 500 küsür mb taranamaz diyor chatgpt sorunca bu kısım ölmüş diskin %12-13'ü eder daha kullanma diyor sizce ne yapayım ölü kısmı dışlamaya mı çalışayım yoksa diski atayım mı ?
bellek 4 gb eski bellek toshiba readyboostUSB bellek niye ölsün ki? Bence bir sorun yoktur, tarama yada hafıza belirleme ile alakalı bir sorun olmuştur. Bazen biçimlendirme şekline göre daha düşük kapasite varsayabiliyor bellek kendini. O tarz bir şey olabilir gözden geçir bir daha bence.
tekrar ntfs şekilde 4096 hızlı biçimlendirdim 3819 mb'den 3801'i test ediliyor şu anda h2testw kullanıyorum bakalım rapor ne çıkıcakUSB bellek niye ölsün ki? Bence bir sorun yoktur, tarama yada hafıza belirleme ile alakalı bir sorun olmuştur. Bazen biçimlendirme şekline göre daha düşük kapasite varsayabiliyor bellek kendini. O tarz bir şey olabilir gözden geçir bir daha bence.
Warning: Only 3801 of 3819 MByte tested.USB bellek niye ölsün ki? Bence bir sorun yoktur, tarama yada hafıza belirleme ile alakalı bir sorun olmuştur. Bazen biçimlendirme şekline göre daha düşük kapasite varsayabiliyor bellek kendini. O tarz bir şey olabilir gözden geçir bir daha bence.
USB bellek niye ölsün ki? Bence bir sorun yoktur, tarama yada hafıza belirleme ile alakalı bir sorun olmuştur. Bazen biçimlendirme şekline göre daha düşük kapasite varsayabiliyor bellek kendini. O tarz bir şey olabilir gözden geçir bir daha bence.
3.2 GB mi çıkıyor kısacası, içine 3.5-4 GB dosya yüklemeye çalıştın mı?Warning: Only 3801 of 3819 MByte tested.
The media is likely to be defective.
2.9 GByte OK (6219904 sectors)
763.9 MByte DATA LOST (1564544 sectors)
Details:276.4 MByte overwritten (566184 sectors)
0 KByte slightly changed (< 8 bit/sector, 0 sectors)
487.4 MByte corrupted (998360 sectors)
276.4 MByte aliased memory (566184 sectors)
First error at offset: 0x0000000083dc0000
Expected: 0x0000000083dc0000
Found: 0x4b1ff770e1d79dee
H2testw version 1.3
Writing speed: 8.62 MByte/s
Reading speed: 11.9 MByte/s
H2testw v1.4
çıkan sonuç bu
işin tuhafı flash driver tester isimli araç hata yok diyor ?3.2 GB mi çıkıyor kısacası, içine 3.5-4 GB dosya yüklemeye çalıştın mı?
el ile deneyeyim bi dk3.2 GB mi çıkıyor kısacası, içine 3.5-4 GB dosya yüklemeye çalıştın mı?
az önce flashı tanımadı biçimlendirdi windows flash çöp olmuş sanırım3.2 GB mi çıkıyor kısacası, içine 3.5-4 GB dosya yüklemeye çalıştın mı?
doldurdum flashı aldı içine hepsini. bence dalga geçiyor resmen bellek3.2 GB mi çıkıyor kısacası, içine 3.5-4 GB dosya yüklemeye çalıştın mı?
Deneme en etkili yöntemdir.doldurdum flashı aldı içine hepsini
doldurdum aldı içine 200-300 mb boşluk vardı tekrar bir ara gırtlak dolu yapmayı denerim doldurabiliyorsak sorun yok demek midir hocam yoksa veri içinde bozulabilir mi ?Deneme en etkili yöntemdir.
Bence bir şey olmaz, normal zamanda olduğu gibi kullan. Kafana takma yanidoldurdum aldı içine 200-300 mb boşluk vardı tekrar bir ara gırtlak dolu yapmayı denerim doldurabiliyorsak sorun yok demek midir hocam yoksa veri içinde bozulabilir mi ?
umarım saolBence bir şey olmaz, normal zamanda olduğu gibi kullan. Kafana takma yani