Reklam Bannerı

Tüm Zamanların En İyi Oyunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Keymey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gow 2018 ve Zelda totk o kadar oyun oynamama ama bu 2 oyunu bitirene kadar oynadım totk da yaklaşık 100 saat gömdüm efsane bir deneyimdi

Mortal kombat 9:bana göre zamanının en iyi dövüş oyunuydu undertale:zamanının en iyi oyunlarından biriydi
2 boyutlu oyun sarıyor mu ya gerçekten o kadar. Indie olması ve seçimlerimizin olayları etkilemesi iyiydi ama çok basit geliyor bana Undertale. Dost Kayaoğlu'nun da en beğendiği oyunmuş.

"Undertale'in hikâyesini ve seçimlere etkisini övüyorlar ama oyun bana fazla basit geldi. Oyun dediğin sadece anlatım değil, oynanış olarak da tatmin edici olmalı. Eğer herkes seçimlerin önemli olduğu oyunları en iyi oyun ilan edecekse, Telltale oyunları da tarihin en iyi oyunları arasında olmalı. Ama kimse kalkıp 'The Walking Dead, en iyi oyun' demiyor. Çünkü sadece hikâye yetmez, oynanış da önemli. Dost Kayaoğlu’nun favorisi olabilir, ama bu benim için bir ölçüt değil

2D oyunların sardığı tamamen kişisel zevk meselesi. Eğer senin için görsellik, mekanikler veya oynanış açısından basit geliyorsa, bu tamamen haklı bir his. Ama Undertale gibi oyunların olayı grafik veya kompleks oynanış değil; hikâye anlatımı, oyuncunun seçimlerine verdiği tepkiler ve karakter etkileşimleri. Eğer bunlar seni sarmıyorsa, bu oyunun sana hitap etmediği anlamına gelir, bunda yanlış bir şey yok.

Dost Kayaoğlu’nun en beğendiği oyun olmasına gelirsek, o kendi zevkine göre değerlendirmiş. İnsanlar farklı şeylerden keyif alır, herkesin oyunlardan beklentisi farklıdır. "Onun için harika olabilir ama benim için aynı etkiyi yaratmadı" gibi bir cevap verebilirsin. Oyunları herkes aynı şekilde deneyimlemez sonuçta
.
Bu mesaj niye silinmiş güzel bir değerlendirme

Geri