Reklam Bannerı

Universite için tablet önerisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Shun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam önerileriniz için teşekkür ediyorum halihazırda laptobum var zaten bölümüm daha çok tablet isteyen bölüm açıksası tab s9fe+ tab s10 fe tab s9 fe (uygun olduğu için) honor v9 ipad 11 bunlar seçeneklerim aradında ipad için muadil kalem alayım dedim ama pek tavsiye etmiyorlar. S10 fe iyi
gibi 14.800 şu an ama 10.9 inch ekrna küçük mü acaba diye düşünüyorum
Küçük gelebilir ya bende s 9 fe aldım biraz küçük ama iş görüyor yani yanında monitör taşımak oluyor+ lar

Merhabalar, 35-40 bandında Samsung tab S10 Ultra 512 ile İPad Air M2 512 arasında kaldım. Ders çalışmak (8 saat) ve YouTube içerik üretmek için alıcam. Tavsiyeniz nedir

Merhabalar, 35-40 bandında Samsung tab S10 Ultra 512 ile İPad Air M2 512 arasında kaldım. Ders çalışmak (8 saat) ve YouTube içerik üretmek için alıcam. Tavsiyeniz nedir
Hocam iPad Air M2 30 bin lira civarında değil mi? Bir de aralarında ciddi bir ekran boyutu farkı var bunu da değerlendirmeniz lazım. Ben olsam S10 Ultra alırdım. Ekran olarak iPad Airden çok daha ileride, IPS 60hz yerine amoled 120hz

27.499 TL'ye satılıyor teknosada ipad air m2 512gb eğer ilan doğruysa, bu da tercih edilebilir.

Geri