T tugraa4234 Keşifçi Mesajlar 15 10 Eyl 2025 #21 Technicer' Alıntı: Saygı olduğu sürece sıkıntı olmayacağını varsayalım. Bağlantıdaki versiyonu olması gereken hâli . Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler sipariş girdim ve sizin sayenizde iyi bir pc sahibi olacağım emeğinize sağlık @Technicer @Keymey
Technicer' Alıntı: Saygı olduğu sürece sıkıntı olmayacağını varsayalım. Bağlantıdaki versiyonu olması gereken hâli . Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler sipariş girdim ve sizin sayenizde iyi bir pc sahibi olacağım emeğinize sağlık @Technicer @Keymey
T tugraa4234 Keşifçi Mesajlar 15 10 Eyl 2025 #22 Keymey' Alıntı: En az sıkıntılı cihazı bulmaya çalışıyoruz bütçede, yoksa 45-50 bine kadar sıkıntısız cihaz yok. Mutlaka bir yerleri eksik oluyor. Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle öyle artık her bütçeye hitap eden pcler devri bitti ama en azından kendi bütçeme uygun bir laptop buldum tekrardan teşekkürler
Keymey' Alıntı: En az sıkıntılı cihazı bulmaya çalışıyoruz bütçede, yoksa 45-50 bine kadar sıkıntısız cihaz yok. Mutlaka bir yerleri eksik oluyor. Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle öyle artık her bütçeye hitap eden pcler devri bitti ama en azından kendi bütçeme uygun bir laptop buldum tekrardan teşekkürler