15K altında en dolu seti veren tabletlerden biri Honor Pad 10. Daha güçlü cihazlar var ama onlarda kutudan sadece kalem ve bazılarında düz kılıf çıkıyor. Eğer tablet almayı düşünüyorsanız ve klavyeli kılıf ve kalem lazım ise honor pad 10 alınabilir. Huawei modellerini önermem. İşlemcileri genelde Kirin. Epey de 7 gen 1 olarak gözüküyor ama satıcıya gittiğinizde Kirin T80. Bizim gibi ekonomisi kötü ülkelerde fiyatı düşürmek için kendi işlemcilerini satıyorlar.
Kalem ile not tutmayacaksanız tablet yerine laptop almanız daha mantıklı olur.
Huawei de orijinal mouse var diye gidip onu tercih etmeyin. Tabletlerde mouse kullanmak çok etkili değil. Samsung da Dex modu var. Samsung tabletlerde daha işe yarar olabilir.
Kalem den daha çok klavye ve mouse a önem veriyorsanız laptop daha iyi olur. İyi bir laptop alırsanız hem daha uzun ömürlü olur hem de daha kullanışlı.
Tekrar tekrar yazıyorum ama tabletlere klavye ve mouse bağlayınca bir laptop olmuyor. Laptoplarda Windows, Linux ve macOS gibi işletim sistemleri var tabletler üzerinde Android ve IpadOS gibi işletim sistemleri var. Tabletlerdeki işletim sistemleri kısıtlı her şeyi yapmanıza olanak sağlamaz.
Tabletlere Pc de ki olduğu gibi istediğiniz programı indirip kuramazsınız.
Tablette mouse kullanımı da bence çok etkili değil kalem daha faydalı oluyor. Mouse ile tablette anca uygulama açar kapatır ve webde gezinirsiniz.
Kalem ile not tutmayacaksanız tablet yerine laptop almanız daha mantıklı olur.
Huawei de orijinal mouse var diye gidip onu tercih etmeyin. Tabletlerde mouse kullanmak çok etkili değil. Samsung da Dex modu var. Samsung tabletlerde daha işe yarar olabilir.
Kalem den daha çok klavye ve mouse a önem veriyorsanız laptop daha iyi olur. İyi bir laptop alırsanız hem daha uzun ömürlü olur hem de daha kullanışlı.
Tekrar tekrar yazıyorum ama tabletlere klavye ve mouse bağlayınca bir laptop olmuyor. Laptoplarda Windows, Linux ve macOS gibi işletim sistemleri var tabletler üzerinde Android ve IpadOS gibi işletim sistemleri var. Tabletlerdeki işletim sistemleri kısıtlı her şeyi yapmanıza olanak sağlamaz.
Tabletlere Pc de ki olduğu gibi istediğiniz programı indirip kuramazsınız.
Tablette mouse kullanımı da bence çok etkili değil kalem daha faydalı oluyor. Mouse ile tablette anca uygulama açar kapatır ve webde gezinirsiniz.