Reklam Bannerı

Vivo x100 pro antutu test (android 14)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan t.Henry
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

t.Henry

Keşifçi
Test sonucu

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241201_133154.webp
    Screenshot_20241201_133154.webp
    85.1 KB · Görüntüleme: 28
Neler daha iyi neler daha kötü anlatabilir misin genel olarak
S23 128gb göre baz aldığımda pil ömrü daha uzun hocam şarj etme süresi çok çok daha iyi arayüz daha seri bence s23 deki 6.1.1 one ui ya göre arayüz konusunda funtouchos in one ui ya göre bazı buglari var mesela Instagram bildirimini kapatıyorum arada üstünde baloncuk bildirimi çıkıyor gibi mesela kamera konusunda 1 inç sensörün hakkını sonuna kadar veriyor aynı sensör Huawei pura 70 ultra da da mevcut 20x zooma kadar mükemmel diyebilirim örnek çekimler yapıp atabilirim 16gb ram olması ileri için bence çok büyük artı güncelleme konusunda sanırım samsungdan daha hızlı bı firma vivo s24 ultraya android 15 gelmemisken x100 pro ya verdiler kavisli ekran var fakat çok kavisli ekranlı da denilemez tam kıvamında yapmışlar ağırlık olarak bu telefona göre normal diyebilirim işlemci ısınıyor mu diye sorulacak olunursa arada nadir bı ısınıyor gibi oluyor ama sonra geçiyor efootball 2025 oynuyorum mesela öyle beni rahatsız edecek bı ısı vermedi gayet iyi oyun oynarken ultra oyun modu FPS göstermiyor mesela bence eksi bı durum ses kalitesi olarak çok başarılı bence çok memnunum ön kamera kullanmiyorum bı yorum yapamayacağım suanlik aklıma gelen bunlar Samsung s23 e göre tabii ki iyi cihaz ama s23 ultra dan geçen birinin pişman olacağını sanmıyorum

X200 pro ile kiyaslarsak işlemci dışında majör bir değişiklik var mı bilem arkadaşlar aydınlatabilir mi?

X200 pro ile kiyaslarsak işlemci dışında majör bir değişiklik var mı bilem arkadaşlar aydınlatabilir mi?
Ana kamera 1 inç yerine 1/1.28 inç, telefoto sensör çok daha gelişmiş 1/1.4 inç. Ekranda ve tasarımda bazı iyileştirmeler var ekran gövde oranı daha iyi üst ve alttan. Bayağı incelmiş 8.2mm olmuş. Ve batarya da 6000 mah olmuş. Bunun dışında değişiklik göremedim

Geri