Reklam Bannerı

Vivo X200 Pro Türkiye Fiyatı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan M.Burak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

M.Burak

Paylaşımcı
Pil garantisi veya ek garanti olsaydı güzel olurdu. Alınır sizce?

Ekli dosyalar

• SmartSelect_20250110_101018_Samsung Internet.webp
    SmartSelect_20250110_101018_Samsung Internet.webp
    50.5 KB · Görüntüleme: 26
Vivo X100 Pro Lansman Fiyatı 59.999 TL. Dip fiyat olarak 50K civarında satıldı. Vivo da maks 10K civarında indirim oluyor.
Vivo X200 Pro'nun 69.999 TL den çıktı. Kupon ve kulaklık hediyesi ile 65K ilk satış stratejisi için iyi fiyat. Fiyat konusunda çalışmışlar gibi. İlerde 60K civarına düşme ihtimali var ama 3-5K fiyat farkı bu bütçelerde telefon almak isteyenler için çok önemli olmaz diye düşünüyorum. Amiral gemisi bir telefon için fiyatı gayet iyi. Kamerası ile S24 Ultra ve S25 Ultra'ya büyük rakip olur.
S24 Ultra seçeneğini eleyen biri için net olarak alınabilecek bir cihaz.

X200 Prodan daha uygun fiyatı bana kalırsa. En ucuz amiral gemilerinden biri olacak gibi duruyor 2025 model

Önceki seriye göre 10.000 TL fark koyulması gayet iyi ayrıca yanına kulaklığı vermesi de iyi olmuş bu fiyat için. Ürünü almayı düşünen kullanıcılar belli bir süre geçtikten sonra Vatan Bilgisayar ve MediaMarkt'ı bekleyebilir. En iyi fiyatlarını orada ve o zamanlar da görecektir yüksek ihtimalle.

Ne dersiniz neler iyi neler kötü. Baştan söylemek lazım x100 ultradaki selfie kamerası çok daha iyiymiş. Video tarafında dinamik aralık genişlemiş, bir de renkler daha iyi, daha önce çok açıkmış renkler

Son düzenleme:
Pil garantisi veya ek garanti olsaydı güzel olurdu. Alınır sizce?
S24 ultra yerine net bir şekilde alınır sadece 1 2 yazılımsal eksigi var gibi şu anlık onları da çözeceklerdir şahsen s22 ultradan fiyat çok cazip noktaya gelirse geçmeyi düşünüyorum

Vivo X100 Pro Lansman Fiyatı 59.999 TL. Dip fiyat olarak 50K civarında satıldı. Vivo da maks 10K civarında indirim oluyor.
Vivo X200 Pro'nun 69.999 TL den çıktı. Kupon ve kulaklık hediyesi ile 65K ilk satış stratejisi için iyi fiyat. Fiyat konusunda çalışmışlar gibi. İlerde 60K civarına düşme ihtimali var ama 3-5K fiyat farkı bu bütçelerde telefon almak isteyenler için çok önemli olmaz diye düşünüyorum. Amiral gemisi bir telefon için fiyatı gayet iyi. Kamerası ile S24 Ultra ve S25 Ultra'ya büyük rakip olur.
S24 Ultra seçeneğini eleyen biri için net olarak alınabilecek bir cihaz.
Kamerası S24 ultra dan kat ve kat daha iyi.

Önceki seriye göre 10.000 TL fark koyulması gayet iyi ayrıca yanına kulaklığı vermesi de iyi olmuş bu fiyat için. Ürünü almayı düşünen kullanıcılar belli bir süre geçtikten sonra Vatan Bilgisayar ve MediaMarkt'ı bekleyebilir. En iyi fiyatlarını orada ve o zamanlar da görecektir yüksek ihtimalle.
Bahsedilen durum gerçekleşmiş oldu. Miktar ufak da olsa 2k düşürülmüş fiyatı. Sanırım X100 Pro modeli de çokça indirime uğradığından pek indirime sokulmuyor şu anlık. Fark ne kadar azalırsa, X100 Pro yerine o kadar iyidir.

Ekli dosyalar

• IMG_20250125_034338.webp
    IMG_20250125_034338.webp
    14.7 KB · Görüntüleme: 22
S24 Ultra seçmeyenler için bir seçenektir Vivo X200 Pro. Bu yüzden Vivo Türkiye'yi tebrik ediyorum.
Görünene göre, orta-üst segmentte yer edinmeye çalışmasının yanı sıra amiral segmentte de yer edinmeye çalışıyor. Sanırım ürünün fiyatı, vergiler eklenince de kar marjına göre oldukça normal kalıyor aslında. Samsung hakkında çıkan "şu" veya "bu" sorunlardan ötürü de başının ağrımasını istemeyenlere kaliteli Çinlilerden.

Görünene göre, orta-üst segmentte yer edinmeye çalışmasının yanı sıra amiral segmentte de yer edinmeye çalışıyor. Sanırım ürünün fiyatı, vergiler eklenince de kar marjına göre oldukça normal kalıyor aslında. Samsung hakkında çıkan "şu" veya "bu" sorunlardan ötürü de başının ağrımasını istemeyenlere kaliteli Çinlilerden.
samsungun kullancısı çok olduğu için sorunları bu kadar popüler bence, diğer markaların da sorunları yok değil

samsungun kullancısı çok olduğu için sorunları bu kadar popüler bence, diğer markaların da sorunları yok değil
Bu kadar uzun süredir üretim yapılması bir yere getirmeli aslında ancak her yıl ürün çıkartmak da bir sebep. Tekilden ziyade çoklu Çinli markalar düşünülünce daha çok yazılım konusunda eleştiriliyorlar, fiziksel olarak eleştirildikleri noktalarda da ilerleme kaydetmeye başladılar. Şahsen, bir tarafın üne kavuşmasından ötürü artık çok önem vermemesi, bir tarafın da rekabet için önemli adımlar atmaya çalışması bu durum. Sistem bir yerde, bir şekilde oturmalıydı. Kaz bol olunca tavuk vermeye de gerek kalmıyor artık.

Geri