Arkadaşlar selamlar öncelikle bi telefon almaya niyetlendim yuh ikisi 300 pro yu 65.000 liraya bulma imkanım var sahibinden.com biraz garantisi var yani yaklaşık bi 19 ay vb x300 de 52.bin 54000 bandında ikinci elde bulabiliyorum temiz kutulu garantili şarj aletleriyle beraber 25 ultra yılda yani biraz kararsız kaldım hani eski 26 burada daha yeni bir şey ama böyle hani x300pro x üç yüzde kıyasladığında s25 ultra 26 baktığımda sanki eski 26 biraz daha kamerada soğuk çekiyormuş gibi geliyor ama Samsung dex falan var o hoşuma gidiyor gerçi o ikisi şu proda gene telefon yansıtma var dostlarım var ama siz 26 tura dakika kadar iyi mi yani biraz şiirmi 6 tura tam takoz telefon biraz kafam karışıyor yani ağır bir telefon bu ikisi 300 değilse kamerası ama bi videoda incelemede takıldığını gördüm hani video kaydında takı hafif böyle takılmalar varmış test eden var mı yada deneyimleyen var mı bana yardımcı olabilecek birisi var mı eski 26 ultra yurtdışı 41.000 tl ye alabiliyorum birde x300 hoparlör kötü diyorlar nasıl anlamadım