Reklam Bannerı

Web Site

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan utku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

utku

Yeni Başlayan
https://stokfotos.com Fotoğraf severler için bir site yazdım test amaçlı yayınladım. Özellikler ve tasarım aynı kalıcak içeriği düzenleyeceğim. Bakıp yorumlarsanız sevinirim.

Tasarımı çok beğendim. Arama yeri güzel, kategorileme ve bir kategoriye göre arama gelebilir. Fotoğraf makinesi modeline tıklayınca aynı fotoğraf makinesi ile çekilmiş fotoğraflar karşımıza gelse iyi olurdu mesela. Bir de benzer fotoğrafların farklı makinelerle çekilmiş hallerini karşılaştırma olursa kullanışlı olur. Öyle bir şey yapabilir misin bilmiyorum ama aynı ışık seviyesinde benzer objeleri benzer uzaklıktan çeken iki makinenin karşılaştırması fena olmazdı. Lens de olabilir. Fotoğrafların telif hakkı yok mu bir de onu sormak lazım.

Yorumun için teşekkürler siteyi geliştirmeye devam edicem tavsiyelerini dikkate alarak şu anki ve devamında gelecek fotoğraflar kendi çektiğim fotoğraflar o yüzden telifsıkıntısı yok.

Yorumun için teşekkürler siteyi geliştirmeye devam edicem tavsiyelerini dikkate alarak şu anki ve devamında gelecek fotoğraflar kendi çektiğim fotoğraflar o yüzden telifsıkıntısı yok.
Birden çok fotoğraf makinesi ile çekildiği için senin olduğu ihtimali aklıma gelmedi. Başkası da fotoğraf yükleyebilecek mi buraya

Aslında dxomark tarzı bir siteyede ilerleyen zamanlarda dönüştürme fikrim var insanlar sahip oldukları cep telefonu modellerini girerek çektikleri fotoğrafları yükleyebilecek ve
fotoğraflar filitrelenerek kıyas yapılabileceğimiz bu sayede telefonların kamera yeteneklerini daha iyi saptayabilecek ama bu dediklerim zamanla gelişicek tabi

Son düzenleme:
Geri