Fiyatlari aynı olduğuna gore nasil bir secim olmali hocam?Fiyatları en önemli konu aslında bu iki cihaz arasındaki tercih sebebi olmalı
Xiaomi 13'ü satmak istesen aldıktan sonra daha pahalıya satarsın oradan bile daha mantıklı. Nasııl fiyatları aynı onu anlamadım benFiyatlari aynı olduğuna gore nasil bir secim olmali hocam?
Hocam xiaomi 13 kayıtlı yd cihaz S22 tr cihaziXiaomi 13'ü satmak istesen aldıktan sonra daha pahalıya satarsın oradan bile daha mantıklı. Nasııl fiyatları aynı onu anlamadım ben
Bunu baştan söylemen gerekiyordu. Yurt dışı cihazını seçmek kişiye kalıyor.Hocam xiaomi 13 kayıtlı yd cihaz S22 tr cihazi
Ne kadar bunlar ve bunların fiyatına başka ne var? Başka isteklerin neler var bir de. Küçük cihaz vs miHocam xiaomi 13 kayıtlı yd cihaz S22 tr cihazi
S22 Kullanan birisi olarak cihaz çok premium oyun oynamiyorsan (Basit oyunlar harici) ve bataryayı çok dert etmiyorsan çünkü gün içinde bolca takman gerekecek mükemmel cihazHocam xiaomi 13 kayıtlı yd cihaz S22 tr cihazi
Ne kadara aldın hocam? Güncel fiyatları ne kadar olmuş merak ettim.Önerileriniz için teşekkürler xiaomi almak istemedim o yüzden bütçe arttırıp 12/256 S23 Ultra aldım
Xiaomi 13 almanı tavsiye ederim.Snapdragon 8 gen 1 li S22 almak Rus ruleti oynamak ile eşdeğer.Bu iki cihaz arasindan hangisi tercih edilmeli oyun oynamıyorum önemli olan şeyler: malzeme kalitesi, ekran ve kamera
27 cift sim kayitliNe kadara aldın hocam? Güncel fiyatları ne kadar olmuş merak ettim.
Hayırlı olsun eski fiyatı ile aynı sanırım iyi almışsın bence27 cift sim kayitli
Evet hocam cok teşekkürler gayet memnunum cihazdanHayırlı olsun eski fiyatı ile aynı sanırım iyi almışsın bence