Reklam Bannerı

Yeni Telefon Arayışındayım – Tavsiyelerinize Açığım!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rcpfakn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rcpfakn

Yeni Başlayan
Herkese selam!

Yaklaşık üç yıldır Xiaomi 11 Lite 5G NE kullanıyorum ve artık batarya ömrü ciddi şekilde azaldı. Bu yüzden daha kaliteli, uzun ömürlü bir cihaza geçmek istiyorum. Yeni bir telefon alırken bazı önceliklerim var ve sizden tavsiye almak istiyorum.

Beklentilerim ve Tercihlerim:

📌 Batarya Ömrü: En önemli kriterim. Şu anki telefonumun bataryası beni oldukça zorlamaya başladı, bu yüzden uzun süre dayanan bir batarya istiyorum.

📌 Performans & İşlemci: Exynos işlemci kullanmak istemiyorum. Daha verimli ve güçlü bir işlemci benim için önemli.

📌 Ekran & Boyut: Aşırı büyük telefonları sevmiyorum. Galaxy S23’ün boyutu hoşuma gidiyor, ama alternatiflere de açığım. Ultra modellerin fiyatlarıyla kıyaslayınca değip değmeyeceğini düşünüyorum.

📌 İkinci El & Server Kayıtlı Telefonlar: Benim için problem değil. Hatta fiyat avantajı sağlayabileceğim için mantıklı olabilir.

📌 Apple mı Android mi? MacBook kullanıyorum, dolayısıyla iPhone almak avantajlı olabilir ama fiyatlar oldukça yüksek. Eğer iPhone alırsam en uygun seçenek iPhone 13 veya biraz daha zorlayıp 13 Pro gibi görünüyor. Ancak 50K civarında 13 Pro almak mı yoksa daha yeni bir Android’e yönelmek mi mantıklı, emin olamıyorum.

📌 Alternatifler:

• iPhone 13 / 13 Pro ya da kıy paraya 15 16 Pro'ya çık
  • Galaxy S23 / S25 (Server kayıtlısı genelde bulunmuyor)
  • Başka önerileriniz varsa açığım!

Bu kriterlere göre sizce en mantıklı seçim ne olur? Hem fiyat-performans açısından hem de uzun ömürlü kullanım açısından önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim! 🙌

Not: ChatGPT çok büyük nimet :)

50 bin civarına Honor Magic 7 Pro alırsın iPhone 13 Proyu ikiye katlar. Boyut olarak Alabileceğin cihaz ya Xiaomi 15 yada S25, ikisinden birisini tercih edebilirsin.

Xiaomi 15 ile S25 arasında nasıl tercih yapılabilir Xiaomi'lerde reklam olayı hakkinda bilgisi olan var mı

16 Pro alabiliyorsan 16 Pro

Android olarak 60'a Honor Magic 7 Pro
65'e Vivo X200 Pro olabilir
Daha ucuza bulursan Vivo X100 Pro ve Honor Magic 6 Pro da seçenekler arasında.

S25 serisi de olabilir.

Hepsinin bataryası iyi gider ancak hızlı şarjı da işin içine katarsan Vivo/Honor tarafının avantajı yok değil.

HB'den satın alacaksan imzamdaki satış ortaklığı bağlantısından uygulamaya gidip herhangi bir alışveriş yaparsan komisyon kazanırım, teşekkür ederim.

Not: Satış ortaklığı bağlantısıdır, iş birliğidir.

Herkese selam!

Yaklaşık üç yıldır Xiaomi 11 Lite 5G NE kullanıyorum ve artık batarya ömrü ciddi şekilde azaldı. Bu yüzden daha kaliteli, uzun ömürlü bir cihaza geçmek istiyorum. Yeni bir telefon alırken bazı önceliklerim var ve sizden tavsiye almak istiyorum.

📌 Batarya Ömrü: En önemli kriterim. Şu anki telefonumun bataryası beni oldukça zorlamaya başladı, bu yüzden uzun süre dayanan bir batarya istiyorum.

📌 Performans & İşlemci: Exynos işlemci kullanmak istemiyorum. Daha verimli ve güçlü bir işlemci benim için önemli.

📌 Ekran & Boyut: Aşırı büyük telefonları sevmiyorum. Galaxy S23’ün boyutu hoşuma gidiyor, ama alternatiflere de açığım. Ultra modellerin fiyatlarıyla kıyaslayınca değip değmeyeceğini düşünüyorum.

📌 İkinci El & Server Kayıtlı Telefonlar: Benim için problem değil. Hatta fiyat avantajı sağlayabileceğim için mantıklı olabilir.

📌 Apple mı Android mi? MacBook kullanıyorum, dolayısıyla iPhone almak avantajlı olabilir ama fiyatlar oldukça yüksek. Eğer iPhone alırsam en uygun seçenek iPhone 13 veya biraz daha zorlayıp 13 Pro gibi görünüyor. Ancak 50K civarında 13 Pro almak mı yoksa daha yeni bir Android’e yönelmek mi mantıklı, emin olamıyorum.

📌 Alternatifler:

Bu kriterlere göre sizce en mantıklı seçim ne olur? Hem fiyat-performans açısından hem de uzun ömürlü kullanım açısından önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim! 🙌

0 olarak Honor Magic 7 pro yada Vivo X200 pro alabilirsin.İPhone tarafında ikinci el 14 pro Max çok iyi bir tercih olur.

Xiaomi 15 ile S25 arasında nasıl tercih yapılabilir Xiaomi'lerde reklam olayı hakkinda bilgisi olan var mı
Xiaomi 15'in hızlı şarjı, batarya kapasitesi, kamera sensörleri daha iyi. Depolama 512 GB 256 yerine. Buna karşılık olarak S25 ince ve hafif

Herkese selam!

📌 Alternatifler:

Hocam 2. El temiz 15 pro olabilir iphone istiyorsan ama s24 ultra fiyatına 15 pro almazdım şahsen senin istedğin cihaz bence s25 android tarafında ben olsam 2. El pro bakardım mac kullanıyormuşsun

Hocam ben 2. El almam neden derseniz bende aynı şekilde pilden muzdaripim 2. El olunca en iyisi de olsa pil kullanılmış oluyor ztn 3 senede pil gg Apple olursa pil değişimi rahat olur bende sizin cihazlar dönemde f3 aldım batarya yılını dolsurunca ölüyor kullanım daha az etkiliyor ömrü yeni üretim ve yüksek kapasiteli bataryalar da lityum polimer bataryalarda var honor güzel olabilir

Hocam ben 2. El almam neden derseniz bende aynı şekilde pilden muzdaripim 2. El olunca en iyisi de olsa pil kullanılmış oluyor ztn 3 senede pil gg Apple olursa pil değişimi rahat olur bende sizin cihazlar dönemde f3 aldım batarya yılını dolsurunca ölüyor kullanım daha az etkiliyor ömrü yeni üretim ve yüksek kapasiteli bataryalar da lityum polimer bataryalarda var honor güzel olabilir
Yada kıy paraya 15 PM 16 PM güzel gidebilir düz prolarda o kadar iyi pil yok

hocam kriterlerine göre senin ihtiyacın olan cihaz pro serisi bir iphone gibi gözüküyor. Yd bir pro iphone alıp 4 ayı bir şekil idare etmek mantıklı gözüküyor. 13 pro vs alma fikri benim aklıma pek yatmadı

Geri