Yks ve sonrası için uzun kullanımlık tablet arıyorum 15-20k bütçe kalem de fiyata dahil olursa iyi olur
İpad a16Yks ve sonrası için uzun kullanımlık tablet arıyorum 15-20k bütçe kalem de fiyata dahil olursa iyi olur
Link atar mısın bulamadımaynı sebepten dolayı huawei matepad air almıstım, kalem+klavye+mouse olarak kendi sitesinde satılıyordu. tavsiye ederim hala duruyor, sormak istedigin soru varsa yardımcı olurum
o döneme özel kampanyaydı sanırım, kendi sitesindeydi.Link atar mısın bulamadım
S10 FE alacağım fiyatı ortalama kaç olunca alınması daha mantıklıdırSamsung S9FE veya S10 FE almanı tavsiye ederim. Yazılımı, güncellemesi, kaleminin dahil olması avantaj.
Bunların indirimi takip edilebilir
S10FE yerine 20 bine düşünce S9 al hem amoled hem 8 gen 2 daha iyiS10 FE alacağım fiyatı ortalama kaç olunca alınması daha mantıklıdır
10 800 e 9 fe aldım ama param olsa s9 bakardım teşir bile olsa daha iyidir ben denedim çok daha akıcı ekran çok kaliteli kalem bt ondaSamsung'un yeni Tab S Fe serisi özelliklerine göre bence gereksiz pahalı çıktı. Bu cihazlarda vergi telefonlardaki gibi değil. %20 civarında. Şöyle bir durum da var tabi bu cihazların yurt dışı fiyatları da yüksek. İşlemci desen rakiplerine göre güçsüz ekran desen daha kötü. Kutudan çıkan kalemin parasını bence peşin peşin alıyorlar. Genelde her firma bu şekilde yapar ama fiyat konusunda bazı çok satacak tabletler de Samsung elini taşın altında koymuyor.
Tab S10+ modeli çok iyi fiyatlara satıldı 22-24K aralığında. Tab S9 18-20K aralığında iyiydi. O cihazlarda hem amoled ekran hemde amiral gemisi işlemci var. Tab S Fe serisinde TFT LCD ekran, A serisi telefonlardaki Exynos işlemci. Utanmasalar Tab S10+ dan pahalıya satacaklar.
Tab S9 Fe serisi de fiyatına göre özellikleri kötüydü ama yine de kabul edilebilir fiyatlara düşüyordu.
Samsung'un önerdiğim diğer tablet modellerine göre avantajı S-Pen, yazılımı ve güncelleme desteği sayılabilir.
Samsung Galaxy Tab S10 Fe+ 8/128 GB olan modeli 14-16K aralığında bakabilirsiniz.
Tab S10 Fe 8/128 GB olan modeli 13-15K aralığında 12/256 GB modeli 15-16K civarlarında bakabilirsiniz.
Bence sunduğu özelliklerine göre bu fiyatlar bile pahalı. Yine de almaya karar verirseniz yazdığım fiyat aralığında denk getirmeye çalışın. İlerde yazdığım aralığından da daha aşağıda fiyatlara düşeceğini düşünüyorum.
Android tabletlerin verimli haldeki maks ömrü 3-4 sene, ipadler de ise bu 7-8 sene olduğunu düşünüyorum. İkinci el piyasasında ise ipadler rakipsiz. 2-3 yıl kullanıp satmayı düşünürseniz kesinlikle ipad almanızı tavsiye ederim.