Reklam Bannerı

Yks için tablet önerisi fiyat 15-20 k

aynı sebepten dolayı huawei matepad air almıstım, kalem+klavye+mouse olarak kendi sitesinde satılıyordu. tavsiye ederim hala duruyor, sormak istedigin soru varsa yardımcı olurum

Lenovo Ideatab Pro olabilir, ekranı büyük 12.7 inç 144hz, 12 bin civarına alınabiliyor. Kalem şarj aleti dahil. Bana göre 11 inçten daha iyi özellikle kalemle bir şeyler yazılacaksa

İlk üç sıradaki tabletlerden birini almanızı tavsiye ederim.
1) Apple iPad 11" (A16) Tablet (6/128 GB) 15.189 TL (+Kalem Apple Pencil (USB-C) 3.799 TL)
2) Honor Pad V9 Tablet (8/256 GB) 15.999 TL (Kılıf + kalem hediye)
3) Lenovo Idea Tab Pro TB373FU Tablet (8/128 GB) 12.999 TL (Kutudan kalem çıkıyor)

4) Xiaomi Pad 7 Tablet (8 GB/256 GB) 14.699 TL (Kalem 2.199 TL’ye Xiaomi’nin sitesinde satıldı ama şu an stok yok, getirirler mi tekrar belli değil.)

Honor Pad 10 8/256 GB 14.999 TL (Klavye + Kalem Hediye)
Honor Pad 9 Tablet (8 GB/256 GB) 11.999 TL (Klavye + Kalem Hediye)

Honor Pad 9 8/128 GB + Kalem 8.199 TL + 2.899 TL (Bu ikili mantıklı değil) Kalemsiz ve klavyesiz Pad 9 daha ucuz ama. Honor Pad 9’daki işlemci fiyatına göre güçsüz. 8K için idare eder ama 10-12K için güçsüz.

HONOR Pad 9 ve Pad 10 Klavye ve Kalem kesin lazım ise bakılabilir. Honor Pad 10 yeni çıktığı için bu fiyatın ilerde 2-3K düşme olasılığı var.

HONOR CHOICE TNHCHOP Pencil (Honor Pad 9 ve Pad 10 ile uyumlu kalem Fiyat 2.899 TL)

Redmi Pad Pro Tablet (8 GB/256 GB) 10.629 TL (Kalem 1.499 TL)

Samsung Galaxy Tab S9 FE 6/128 GB ve 8/256 GB Fiyatları 2K kadar artmış. Samsung’un Tab S9 FE (Tab S9 FE ve Tab S9 FE+) serisi pahalanmış şu fiyatlar ile tavsiye etmem. Tab S10 FE ve Tab S10 FE+ da pahalanmış. Bir ara makul fiyatlara bulunabiliyordu. Samsung isteniyorsa Tab S9 FE 8/256 GB 14K veya Tab S10 FE 8/128 GB 16K ya bakılabilir. Ama bu fiyatlara tavsiye etmem. 2-3K daha düşmesi lazım.)

20K üzerinde bunlar alınabilir. Air M2 Cellular (Hat takılan modeli Teknosa da iyi fiyatlara satılıyor) Air'in 60 Hz ekranı ve diğer eksikleri sorun değilse bakılabilir. 4-5 yıl kullanıp fazla değer kaybetmeden satmanız için ipad öneririm.
  • Apple iPad Air 13" (2024) Wi-Fi + Cellular 8/256 GB (Air M2 13 inç) 29.999 TL
  • Apple iPad Air 11" (2024) Wi-Fi + Cellular 8/512 GB (Air M2 11 inç) 27.999 TL
  • Apple iPad Air 11" (M3) 8/128 GB 25.749 TL (Şu an biraz pahalı 23-24K arasında satılıyordu)
  • Samsung Galaxy Tab S9 Wi-Fi Tablet (8 GB / 128 GB) 21.199 TL (18-20K aralığında satılıyordu ekranı için bakılabilir.)

Samsung S9FE veya S10 FE almanı tavsiye ederim. Yazılımı, güncellemesi, kaleminin dahil olması avantaj.
Bunların indirimi takip edilebilir

Samsung'un yeni Tab S Fe serisi özelliklerine göre bence gereksiz pahalı çıktı. Bu cihazlarda vergi telefonlardaki gibi değil. %20 civarında. Şöyle bir durum da var tabi bu cihazların yurt dışı fiyatları da yüksek. İşlemci desen rakiplerine göre güçsüz ekran desen daha kötü. Kutudan çıkan kalemin parasını bence peşin peşin alıyorlar. Genelde her firma bu şekilde yapar ama fiyat konusunda bazı çok satacak tabletler de Samsung elini taşın altında koymuyor.
Tab S10+ modeli çok iyi fiyatlara satıldı 22-24K aralığında. Tab S9 18-20K aralığında iyiydi. O cihazlarda hem amoled ekran hemde amiral gemisi işlemci var. Tab S Fe serisinde TFT LCD ekran, A serisi telefonlardaki Exynos işlemci. Utanmasalar Tab S10+ dan pahalıya satacaklar.
Tab S9 Fe serisi de fiyatına göre özellikleri kötüydü ama yine de kabul edilebilir fiyatlara düşüyordu.
Samsung'un önerdiğim diğer tablet modellerine göre avantajı S-Pen, yazılımı ve güncelleme desteği sayılabilir. Tab S Fe serisinin fiyatını hak edecek başka bir avantajı yok.

Samsung Galaxy Tab S10 Fe+ 8/128 GB olan modeli 14-16K aralığında bakabilirsiniz.
Tab S10 Fe 8/128 GB olan modeli 13-15K aralığında 12/256 GB modeli 15-16K civarlarında bakabilirsiniz.
Bence sunduğu özelliklerine göre bu fiyatlar bile pahalı. Yine de almaya karar verirseniz yazdığım fiyat aralığında denk getirmeye çalışın. İlerde yazdığım aralıktan daha da aşağıda fiyatlara düşeceğini düşünüyorum.

Android tabletlerin verimli haldeki maks ömrü 3-4 sene, ipadler de ise bu 7-8 sene olduğunu düşünüyorum. İkinci el piyasasında ise ipadler rakipsiz. 2-3 yıl kullanıp satmayı düşünürseniz kesinlikle ipad almanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Samsung'un yeni Tab S Fe serisi özelliklerine göre bence gereksiz pahalı çıktı. Bu cihazlarda vergi telefonlardaki gibi değil. %20 civarında. Şöyle bir durum da var tabi bu cihazların yurt dışı fiyatları da yüksek. İşlemci desen rakiplerine göre güçsüz ekran desen daha kötü. Kutudan çıkan kalemin parasını bence peşin peşin alıyorlar. Genelde her firma bu şekilde yapar ama fiyat konusunda bazı çok satacak tabletler de Samsung elini taşın altında koymuyor.
Tab S10+ modeli çok iyi fiyatlara satıldı 22-24K aralığında. Tab S9 18-20K aralığında iyiydi. O cihazlarda hem amoled ekran hemde amiral gemisi işlemci var. Tab S Fe serisinde TFT LCD ekran, A serisi telefonlardaki Exynos işlemci. Utanmasalar Tab S10+ dan pahalıya satacaklar.
Tab S9 Fe serisi de fiyatına göre özellikleri kötüydü ama yine de kabul edilebilir fiyatlara düşüyordu.
Samsung'un önerdiğim diğer tablet modellerine göre avantajı S-Pen, yazılımı ve güncelleme desteği sayılabilir.

Samsung Galaxy Tab S10 Fe+ 8/128 GB olan modeli 14-16K aralığında bakabilirsiniz.
Tab S10 Fe 8/128 GB olan modeli 13-15K aralığında 12/256 GB modeli 15-16K civarlarında bakabilirsiniz.
Bence sunduğu özelliklerine göre bu fiyatlar bile pahalı. Yine de almaya karar verirseniz yazdığım fiyat aralığında denk getirmeye çalışın. İlerde yazdığım aralığından da daha aşağıda fiyatlara düşeceğini düşünüyorum.

Android tabletlerin verimli haldeki maks ömrü 3-4 sene, ipadler de ise bu 7-8 sene olduğunu düşünüyorum. İkinci el piyasasında ise ipadler rakipsiz. 2-3 yıl kullanıp satmayı düşünürseniz kesinlikle ipad almanızı tavsiye ederim.
10 800 e 9 fe aldım ama param olsa s9 bakardım teşir bile olsa daha iyidir ben denedim çok daha akıcı ekran çok kaliteli kalem bt onda

Geri