Reklam Bannerı

Yurt dışı telefon mantıklı mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MCNMetoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MCNMetoo

Yeni Başlayan
merhabalar benim size sorum yurt dışı telefon almak mantıklımı alırsak ne yapabiliriz ve yurt dışı s23umu mantıklı s24umu

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ikiside alınabilir fakat garip sim problemleri var. Benimkisi turk Telekom görmüyor mesela. Netgsm de 20gun sonra kapandi.

Yurt dışı S23 Ultra, S24 Ultradan baya daha ucuz gibi duruyor fiyatlar takip ettiğim gibiyse S23 Ultra olur ama S24 Ultra alsan neden aldın demem

Yurtdışı S24 Ultra kullanıyorum. Dikkat etmeniz gereken asıl şey cihazın global sürüm olup olmaması. Global sürüm olmayan cihazlarda şebeke problemleri oluyor. Birde mümkünse Avrupa cihazı al. Güncellemeler daha erken geliyor (TR deki ile aynı sanırım).

Yurtdışı S24 Ultra kullanıyorum. Dikkat etmeniz gereken asıl şey cihazın global sürüm olup olmaması. Global sürüm olmayan cihazlarda şebeke problemleri oluyor. Birde mümkünse Avrupa cihazı al. Güncellemeler daha erken geliyor (TR deki ile aynı sanırım).
Global olup olmadığına nereden bakacağız?

YD telefon kullanan milyonlarca kişi olduğunu düşünürsek mantıklı sanırım

YD telefon almak cesaret işi gerçekten. Arada bir haber çıkar, şöyle kısıtlama geldi. Artık çalışmayacak. Şebeke görmüyor vs sorunları da cabası.

Abi kalıcı kayıt yapıyorlar galiba server kayıt gibi bişe diyorlar telegramda bı arkadaş kayıt yapıyordu alıp o şekil kayıtla bende tercih ederdim ilerde o şekilde yapmayı düşünüyorum

Abi kalıcı kayıt yapıyorlar galiba server kayıt gibi bişe diyorlar telegramda bı arkadaş kayıt yapıyordu alıp o şekil kayıtla bende tercih ederdim ilerde o şekilde yapmayı düşünüyorum
Ben bunlara çok güvenmiyorum illa ki tanıdık olucak ki yaparım yoksa almazdım yd kayıt.

Samsung cihazlarda Server kayıt mantığı var box liradan Amerika'daki sunuculara bağlanıp telefonu Amerika veya Avrupa gibi kayıtlı gösterebiliyorlar ama bu sadece Samsung cihazlarda çalışıyor ve neredeyse ilk çıktığı gün hazır oluyor bu kayıt muhabbeti ama diğer Çinli üreticilere veya diğer markalara bakıldığında özellikle 8gen 1 den sonra 2 katman alakart modeline geçtikleri için kayıt daha geç çıkıyor ve o cihazları tr de kapayabilen adam az onlarda tanıdık olamalı ama mtk modellerden daha erken kayıt çıkıyor snapdragon versiyonları 8 ayda falan geliyor misal burda Vito x100 pro kayıt yoktu yenilerde geldi ama ultra modeline daha gelmedi diye biliyorum onu araştırmanın lazım bide ya cihaz alacaksan üst segment alman lazım ki verdiğin paraya değsin yoksa giriş orta segmentte tr den al hiç yoktan garanti imdi in olur

Geri