Süreyya hanımın muhteşem değişimi.İPhone 16 pro nasıl bir hayal kırıklığı ise bu da öyle.Hem Apple hemde Samsung insanların aklıyla alay ediyor.Kağıt üstünde hiç değişiklik olmadığını biliyoruz, bakalım kullanımda ne kadar değişiklik var. Başlangıç olarak ben S24 Ultranın tasarımını daha iyi buluyorum
Ekli dosyayı görüntüle 1261
Ekli dosyayı görüntüle 1263
Şu firma kamerada abartılı renkler sunmaktan vazgeçmiyor.Her seride aynı saçmalık.Vivo X200 pro kamerasının yanında bu kamera çok sıradan duruyor.Keskinlik biraz azaltılmış gibi geldi bana. Bir de zoomda aşırı yapay zeka eklenmiş çok detay olan yerlerde yanlış sonuçlar verebilir. Geniş açı kamerası daha iyi zaten ondan bahsetmeye gerek yok. Yıkama gibi bişey varmış S24 ultrada o azalmış gece modunda özellikle. Çok minimal değişiklikler açıkçası
Çoğu kişi köşeli olmasından şikayetçiydi zaten o yüzden değiştirdiler. Kişiden kişiye değiştiği için göze güzel gelme meselesi, her türlü telefon beğenilebilirBana kalırsa S25 Ultra tasarımı gayet güzel.
Köşe abartılıyor bence. Şuan hiç etkilemiyor beni. Kalemli Amiral Gemisi Samsung dediğin telefon köşesiz olmaz beÇoğu kişi köşeli olmasından şikayetçiydi zaten o yüzden değiştirdiler. Kişiden kişiye değiştiği için göze güzel gelme meselesi, her türlü telefon beğenilebilir
Bizim zamanımızda oluyordu (eski note 5 kullanıcısı). Şaka bir yana sert tasarım hatları gerçekten çok erkeksi gözüküyor, yani iyiKöşe abartılıyor bence. Şuan hiç etkilemiyor beni. Kalemli Amiral Gemisi Samsung dediğin telefon köşesiz olmaz be![]()