Fotoğrafı SS alıp öyle atabilirsinFotoğrafı yüklememiş büyük dosya diye ama olsun
Öncelikle teşekkürler cihazı 1 hafta içerisinde deneyimleyip neler yaşadığımı anlatacağım kamera sıcaklık akıcılık vs gibi konularda bilgi vermeye çalışacağım elimden geldiğince.Öncelikle hayırlı olsun. Başlıca bahsedilen pil ömrü ve sıcaklık konusu dışında fotoğraflar gelirse de güzel olur. Exynos'un FE serisiyle birleşmesiyle beraber arayüzde ve uygulamalarda sürekli kullanımda, ara sıra kullanımlarda olan akıcılık, rahatlık ve konfor deneyimi de fikir verebilir.
Güle güle kullanın. Deneyimlerini paylaşabilirsen güzel olur.Öncelikle teşekkürler cihazı 1 hafta içerisinde deneyimleyip neler yaşadığımı anlatacağım kamera sıcaklık akıcılık vs gibi konularda bilgi vermeye çalışacağım elimden geldiğince.
En çok şikayet edilen kalınlık ve ağırlık konusunda hiç bir şekilde şikayetçi olmadım çerçevesi çok kalın değil ve ağır bir cihaz da değilSonunda Galaxy S24 Fe yi satın aldım deneyimlerimi aktaracağım![]()
FE de olsa S serisi olduğundan dolayı aslında. S23 FE'ye göre çerçeveleri daha ince ancak ağırlık bakımından farklı, S24+ ile benzer ölçülere sahip gibi ancak 17 g fark var yine. En azından çerçeve durumunu S23 FE'den sonra düzelttiler. Fazla kalın da görünmüyor aslında, ağırlığı buna da etki ediyor olabilir görsel açıdan.En çok şikayet edilen kalınlık ve ağırlık konusunda hiç bir şekilde şikayetçi olmadım çerçevesi çok kalın değil ve ağır bir cihaz da değil
Benim de yorumum aynı oldu cihazı elime aldım çerçeveleri rahatsız etmedi, ama çok ince de değil. Resmi olarak %88 olduğu belirtilmiş zaten S23 ile aynı neredeyse. Ağırlık mevzusu daha hafif olabileceği yerde daha ağır olduğu için insanlar şikayet ediyor, S24+ 196gr neredeyse aynı ekran alanı ve donanıma sahip S24fe 213gr. Boyutunun artması ile birlikte cihaz dengelenmiş oldu, 6.4 inç 209gr cihaz çok saçmaydı.En çok şikayet edilen kalınlık ve ağırlık konusunda hiç bir şekilde şikayetçi olmadım çerçevesi çok kalın değil ve ağır bir cihaz da değil
Açıkçası elimdeki X6 pro dan sonra çok ağır gelmedi bana çünkü X6 Pro 190gram ve tamamiyle plastik ancak 24 FE hem cam,aliminyum ve 213gram ona rağmen çok çok öyle berbat hissettirecek bir ağırlık yok çerçevelere gelicek olursam o cihazın çerçeveleri ince ancak 24 FE nin çerçeveleri öyle gözü kör edecek kadar kalın gelmedi tabikide S serisi ince ve hafif olması bekleniyor bende çözemedim böyle olma sebebiniFE de olsa S serisi olduğundan dolayı aslında. S23 FE'ye göre çerçeveleri daha ince ancak ağırlık bakımından farklı, S24+ ile benzer ölçülere sahip gibi ancak 17 g fark var yine. En azından çerçeve durumunu S23 FE'den sonra düzelttiler. Fazla kalın da görünmüyor aslında, ağırlığı buna da etki ediyor olabilir görsel açıdan.
Genshin pubg vs test edebildim ancak warzone ve fortnite oynarken biraz lag girdi umarım düzelir warzone da direkt oynatamıyor maalesefSonunda Galaxy S24 Fe yi satın aldım deneyimlerimi aktaracağım
Warzone kötü ben Tab S9 kullanıyorum 8 gen 2 işlemcisi var o uygulamada oynatamıyor maalesef.Genshin pubg vs test edebildim ancak warzone ve fortnite oynarken biraz lag girdi umarım düzelir warzone da direkt oynatamıyor maalesef
Alternatif oyun performansını açtın mı? Termal eşiği yükselttin mi good guardianstan? Bu ayarları yapman telefonun performansını artırır. Bir de müsait olunca bu ayarları yaptıktan sonra telefonun serin olduğu bir zaman 3dmark extreme stress test yapabilme imkanın var mıGenshin pubg vs test edebildim ancak warzone ve fortnite oynarken biraz lag girdi umarım düzelir warzone da direkt oynatamıyor maalesef
Dediklerini uygulayacağım serin bir zaman 3d mark extreme stress test yapabilirim tabikiAlternatif oyun performansını açtın mı? Termal eşiği yükselttin mi good locktan? Bu ayarları yapman telefonun performansını artırır. Bir de müsait olunca bu ayarları yaptıktan sonra telefonun serin olduğu bir zaman 3dmark extreme stress test yapabilme imkanın var mı
Dediklerini uygulayacağım serin bir zaman 3d mark extreme stress test yapabilirim tabiki
Labs açık kontrol ettim ayarlamışım tekrar deneyeceğim
Good Guardians adlı uygulamadan oluyormuşApk olarak yüklediğim için gözükmüyor herhalde
Demekki oraya eklemişler bende apk olarak kurulu olduğu için gözükmüyordur sileyim ordan kurayımGood Guardians adlı uygulamadan oluyormuş
Alternatif oyun performansını açtın mı? Termal eşiği yükselttin mi good guardianstan? Bu ayarları yapman telefonun performansını artırır. Bir de müsait olunca bu ayarları yaptıktan sonra telefonun serin olduğu bir zaman 3dmark extreme stress test yapabilme imkanın var mı
Çok mu düşük geldi bana bu skorlar ya halbuki thermal guardian dan kilidi arttırdım performans profilide kapalıydı
Artırdığın belli 49 dereceye kadar çıkmış telefon. Ve evet skorda bir problem var 4 bin civarı çıkması lazımdı. Gerçekten bayağı geç throttle yemiş bu arada stabilite olması gereken ayarda böyle gelirse termal performansı iyidir cihazın.Çok mu düşük geldi bana bu skorlar ya halbuki thermal guardian dan kilidi arttırdım performans profilide kapalıydı