Yaklaşık 2 bucuk gundur s24 fe kullanıyorum ve biraz deneyimlerimden bahsetmek istiyorum.
Ekran; ekranı gerçekten çok iyi. renk doygunluğu, renkleri iyi aktarma vb gibi konularda mükemmel. zaten samsungun kotu ekran yapması da cok zor. tek sorun ekranın çerçevelerinin kalın olması ama ben bunu sorun etmedim.
.
Tasarım; şahsen ben seviyorum. Fakat çerçevenin aliminyum olmasından kaynaklı olarak soğuk havalarda çerçeve çok soğuk oluyor. Tek sıkıntısı ısıyı/soğuğu direkt aktarması olabilir
.
Kamera. Kamerası güzel. Gerçekten tek tek bütün kameraları çok iyi. Ama samsungun klasik keskinleştirme sorunu devam ediyor. Video performansları da gayet iyi ama bazen ön kamera sanki karanlık efekt atılmış gibi video kaydı alıyor. bu bence kameranın tek sorunu. 30x zoom yapıyor ve gerçekten çok temiz yapıyor, telefonun kameraları gayet iyi. tek sıkıntısı ön kameradaki video sorunu.
.
Yazılım. Yazılımı zaten çok iyi. ama ben hios'ten oneui'a geçtiğim için bana biraz karışık geliyor. ama samsung bu modeli umursuyor o belli. telefonu aldıktan 1 gün sonra güvenlik güncellemesi geldi. eski telefonumu 1.5 yıl kullandım onda 1 kere bile gelmemişti.
.
İşlemci. İşlemci çok güçlü. ama biraz ısınıyor. eski telefonumda g88 vardı, o daha fazla ısınıyordu. 120 fps pubg+şarjda+ısınmış halde oynamama rağmen drop yemedim kasma donma da olmadı. işlemci çok güçlü ve kendi fiyatında rakibi yok gibi bir şey.
.
Batarya. Bataryası herhalde en sevmediğim kısmj olacaktır. hızlı doluyor ama bir o kadar da hızlı bitiyor. sanırım powerbank ile dolaşacağım. 5000 mAh'den 4700'e düşmenin etki yaratacağını biliyordum ama bu kadar da beklemiyordum. aslında batarya iyi gidiyor fakat batarya stabil değil gibi. mesela şarjım yaklaşık 10 dkdır %21. Ama bazen de 4-5 dkda 1 şarj gidiyor.
.
Şimdilik söyleyeceklerim bunlar. Sorunuz varsa sorabilirsiniz