Reklam Bannerı

S24+ ŞARJ

Hem garanti hem iade hem de değişim konusunda çoğu firma artık daha temkinli veya soğuk yaklaşıyor müşterilerine ancak fazla süre olmadıysa ve Samsung'un halen var olan politikasından ötürü bir ihtimal değişim olabilir lakin öncesinde garantiye göndermek de gerekebilir. Eğer ki cihazda kronik sorun varsa değişim durumu daha kolay da halledilebilir. Firmaların değişen kararları neticesinde sağladıkları kolaylıklara yorum yapmak, yaşayanların yorumlaması gereken bir durum şu an için.
Şuanlık ne yapmam lazım hocam

Şuanlık ne yapmam lazım hocam
Söz konusu cihaz S24+, işlemci cihazın kalbi denir ve Exynos 2400 söz konusu, bu da etkiliyor telefonu ancak bu kadar değil tabii. 27 gün içinde bataryası oturabilirdi aslında. Mantıklı olan az bir süre daha kullanıp garantiye göndermek olur zannımca. Eğer ki gerçekten de rahatsız ediyorsa ve düşündürüyorsa farklı bir seçenek de pek yok ayar yapmaktan başka.

Söz konusu cihaz S24+, işlemci cihazın kalbi denir ve Exynos 2400 söz konusu, bu da etkiliyor telefonu ancak bu kadar değil tabii. 27 gün içinde bataryası oturabilirdi aslında. Mantıklı olan az bir süre daha kullanıp garantiye göndermek olur zannımca. Eğer ki gerçekten de rahatsız ediyorsa ve düşündürüyorsa farklı bir seçenek de pek yok ayar yapmaktan başka.
1 2 hafta daha süre vericem hocam. One ui 7 ne zaman gelecek düzelir mi belki?

1 2 hafta daha süre vericem hocam. One ui 7 ne zaman gelecek düzelir mi belki?
Ocak ayının sonunda dağıtılmaya başlandığına bakılırsa, bu ay içinde de amiral gemilerine geleceği düşünülebilir. Güncellemeler de kimi kullanıcı için iyi kimi kullanıcı için kötü oluyor aslında. Güncelleme geldiği gibi değil de bir süre daha bekleyerek yapmak daha kötüyü de engelleyebilir. Şahsen fazla fark edeceğini sanmıyorum ancak yazılımsal bazı dokunuşlar olursa cihazın yararına olabilir. Samsung'un güncelleme konusundaki tavrı da malum, ortada. S22 için de olumlu yorum yapan kullanıcılar var ve aynı şekilde pilinden dolayı eleştirilen bir cihaz ancak durum, eşeğe vurulan altın semer misali.

Ocak ayının sonunda dağıtılmaya başlandığına bakılırsa, bu ay içinde de amiral gemilerine geleceği düşünülebilir. Güncellemeler de kimi kullanıcı için iyi kimi kullanıcı için kötü oluyor aslında. Güncelleme geldiği gibi değil de bir süre daha bekleyerek yapmak daha kötüyü de engelleyebilir. Şahsen fazla fark edeceğini sanmıyorum ancak yazılımsal bazı dokunuşlar olursa cihazın yararına olabilir. Samsung'un güncelleme konusundaki tavrı da malum, ortada. S22 için de olumlu yorum yapan kullanıcılar var ve aynı şekilde pilinden dolayı eleştirilen bir cihaz ancak durum, eşeğe vurulan altın semer misali.
Eyvallah hocam sağolasın

Ben yaklaşık 2 aydır s24+ kullanıyorum,şarj sürelerine çok dikkat eden kontrol eden biri değilim. Şarjı %20 civarına indiğinde şarja takar mümkünse tam dolana kadar beklerim. Son bir haftaya baktım şimdi,ortalama 7 - 7 buçuk saat civarı süreler almışım. Kullanım senaryosuna göre değişir tabi ama ben memnunum. Evden çalıştığım için wifi bağlı sürekli, haftanın bir günü dışarı çıkarsam mobil veri bir tık fazla tüketiyor diyebilirim.
Hocam bir gün son şarjdan bu yana fotoğraf atar mısın

Son durum bu, hocam.

Ekli dosyalar

• 1000011909.webp
    1000011909.webp
    61.5 KB · Görüntüleme: 18
Kesinlikle bir sorunu var bence

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250219_193635_Device care.webp
    Screenshot_20250219_193635_Device care.webp
    67.7 KB · Görüntüleme: 14
Geri