Reklam Bannerı

S24 FE ANA KONU

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Emirr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    s24fe
S24 Fe de elinde olan başka bir cihaz ile intarnet bağlantı hızını test edebilir misin? Bazı exynos telefonlarda bağlantı sorunu olduğu söyleniyor, bu cihazda da böyle bir sorun mevcut mu? Birde oyunlarda ekranı kaydırırken bir gecikme oluyor mu?

S24 Fe de elinde olan başka bir cihaz ile intarnet bağlantı hızını test edebilir misin? Bazı exynos telefonlarda bağlantı sorunu olduğu söyleniyor, bu cihazda da böyle bir sorun mevcut mu? Birde oyunlarda ekranı kaydırırken bir gecikme oluyor mu?
Ben başka birine kurulumunu yaptım cihazın, kurulum yaparken bir sürü şey indiriyorsunuz. Elimde olan telefon ile aynıydı ama internetim fiber değil. Sonuç olarak sorun yoktu internet hızında. Hatta modemden biraz uzakta olduğum halde iyi çekiyordu wifi sinyali. Oyun kısmını test etmedim

İnterneti şimdi test ettim elimdeki X6 Pro ile S24 FE arasında ikiside aynı sonuçları aldı hatta X6 Pro 213Mpbs S24 FE 220mpbs sonucu aldı oyunlarda ekranı kaydırırken herhangi bir gecikme kesinlikle yaşamadım

Geri