Reklam Bannerı

Honor Magic 7 Pro Geliyor!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MacWİX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Daha önceki telefonun neydi bilmiyorum ama, o telefona göre yada beğendiğin başka telefon kameralarına göre performansı nasıl? Bir de arayüzünden memnun musun? En beğendiğin ve en beğenmediğin özellikleri neler?
s7 edge den geçtim:)
Uzun yıllar samsungdan sonra beni fazla zorlamadı magıcos, kamera ıphone 16 pro ile karşılaştırdım honoru daha çok beğendik. batarya gayet güzel şarj hızı filan söylememe gerek yok zaten abdest alıp namazımı kılana kadar doluyor telefon. ai özellikleri çok eğlenceli. Kısaca henüz verdiğim para için üzülmedim

s7 edge den geçtim:)
Uzun yıllar samsungdan sonra beni fazla zorlamadı magıcos, kamera ıphone 16 pro ile karşılaştırdım honoru daha çok beğendik. batarya gayet güzel şarj hızı filan söylememe gerek yok zaten abdest alıp namazımı kılana kadar doluyor telefon. ai özellikleri çok eğlenceli. Kısaca henüz verdiğim para için üzülmedim
Kötü yorum yok mu hiç

Benim için tek kötü yorum, telefonun ergonomisi kamera kısmı daha ağır bastığından tek elle tutuşta dikkatli olmak lazım, düşecek diye korkuyorum
Bir süredir kullanıyorum ve ergonomi olarak da alıştım artık, sanırım kötü diyeceğim bir şey veya yorumum yok cihazda. 10/10 cihaz bence

Geri