İPhone 16 pro almanı tavsiye ederim.Herkese iyi günler sizce bu iki telefondan hangisi daha mantıklı olur kullanım amacım sosyal medya(YouTube insta...) ve günde 1 saat felan pes- pubg hangisi daha mantıklı olur şuan kullandığım telefon Huawei p40 lite yorumlarınızı bekliyorum
Hangisini aldığının hiçbir önemi yok.Herkese iyi günler sizce bu iki telefondan hangisi daha mantıklı olur kullanım amacım sosyal medya(YouTube insta...) ve günde 1 saat felan pes- pubg hangisi daha mantıklı olur şuan kullandığım telefon Huawei p40 lite yorumlarınızı bekliyorum
Kendi kullandığım 15 pro pili bir günü rahat çıkartıyor.15 pro nun pili günü çıkartabiliyorsa 16 pro nun pilde üzme gibi bir ihtimali yok.herkese yorumu için teşekkür ederim şey soracaktım ikiside günlük kullanımda çok rahat günü bitirir mı ben öğlen saat 1 gibi okuldan geliyorum şarjım 90 ile başlasam saat akşam 10 a kadar felan rahat götürür mü ha derseniz ne yaptığına bağlı 3 saat youtube 1 saat insta 1 saat pubg felan felan ben şahsen ios denemek istiyorum ama şarj nasıl gidiyor hızlı bitiyo diyenler var kafamı karıştırdı bide ben kompakt cihazlari daha çok seviyorum çünkü tek elle kullanım ve taşıması daha kolay
İşletim sistemleri farklı hocam işletim sistemi seçince cevaba gidiyorsun zatenHerkese iyi günler sizce bu iki telefondan hangisi daha mantıklı olur kullanım amacım sosyal medya(YouTube insta...) ve günde 1 saat felan pes- pubg hangisi daha mantıklı olur şuan kullandığım telefon Huawei p40 lite yorumlarınızı bekliyorum