Reklam Bannerı

adolian kullanıcısının son içeriği

1. A

2. El S23

benim için kamera ve batarya önemli s24 fe ne yazık ki bütçeyi zorluyor a56 ise kamera açısından biraz zayıf bende s23ü düşündüm ve işlemcisiyle günü idare edebiliyor ve iyi kamerası var ama sıfır daha temiz tercih her zaman bende bilemiyorum
  2. A

2. El S23

Merhabalar S23 256 gb 2. el 20.000 TLye buldum sizce alınır mı ve S23ün şu anki hali nasıl orta segment sıfıra mı yönelmeli yoksa? https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-aksesuar-cep-telefonu-samsung-s23-256gb-8ram-mediamarkt-koruyucu-hediyeli-1259452017/detay
  3. A

128 gb S24 FE alınır mı?

Merhabalar bütçem 24 bin civarı ve A56 256gb ile 128gb S24 fe arasında kaldım (256 gb S24 FE hali bütçeyi aşıyor maalesef) Hangisi alınır sizce s24 fe nin kamerası ve işlemcisi a56dan oldukça üstün o yüzden s24 fe almak istiyorum ama fiyatları biraz uçmuş gibi indirim olur mu? Bu ay içinde...
  4. A

Nothing Phone 2a/plus vs Samsung A56

Detaylı yorum ve bilgilendirme için teşekkürler 2. el zaten çok sıcak bakamıyordum yorumunuz açıklayıcı oldu benim için peki 128 gb ileride sorun olur mu uygulama ve güncellemeler ile yetersizlik yaşar mıyım ve 2a nın kamerası nasıl çok fazla fotoğrafla işim yok ama işim düştüğünde üzmesin...
  5. A

Sahibinden de birkaç ilana baktım Nothing Phone 2 beğendiğim bir cihaz görüşme imkanım yok maalesef görüp deneyemem güvenilir midirler değerler mi sizce fiyatlarına...
  6. A

Bazı kullanıcıların bu sorunu yazdığını görmüştüm forumlarda o yüzden endişe duydum ve dediğiniz gibi A56 da daha büyük kitle var sorunları kolayca belirlenip çözülebilir
  7. A

A56'da şebeke sorunu biraz beni düşündürüyor 2a plus da 22,5 bin civarında var 16,5 bin civarında da 128lik 2a var hafıza yeterli olur mu bilmiyorum bir de ekranda kronik sorunlar var diye duydum nothing kısmında ,bütçeyi max 25 bine çıkarabilrim aksesuarlar dahil 256 gblik s24 fe zor maalesef
  8. A

Merhabalar 2 hafta boyunca honor 400 kullandım ve yazılım anlamında yetersiz buldum gerek özelleştirme gerek buglar olsun o yüzden cihazı iade ettim. Şu an ki seçeneklerim Nothing Phone 2A/Plus ve A56. Aslında bütçeyi zorlayıp S24 Fe ye de çıkabilirim ama fazla para harcamak istemiyorum...
Geri