Reklam Bannerı

asf kullanıcısının son içeriği

1. A

Samsung Modellerinde İndirim Fırsatları

Dediğiniz doğru olsa da benim bahsetmek istediğim farklı eğer piyasada 20K daha ucuza satılabiliyorsa neden üretici kendi sitesinde o uygun olan fiyattan satmıyor? S24 Ultra mesela 70 Bin TL'den satışa çıkmış geçen sene ve sürekli düşerek yer yer 47'lere kadar gerilemiş yer yer 55'lerde...
  2. A

Samsung Modellerinde İndirim Fırsatları

Apple fiyat konusunda genelde çok tepki çekse de stabilite konusunda gerçekten müthiş bi' performans sergiliyor. Saçma sapan konularda örnek alacaklarına bu konuda örnek alabilirler mesela. iPhone 15 128gb, çıkışından bu yana hep benzer aralıkta (50 bin tl civarı) bi' fiyata sahip oldu...
  3. A

EVDE İNTERNET ÖNERİSİ

Netspeed'in müşteri hizmetleri ne kadar iyidir bilmiyorum. Ama genel olarak iyi bi' firmadır. Sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. En kötü taahhütsüz olduğu için ayrılıp başka firmaya geçersiniz.
  4. A

EVDE İNTERNET ÖNERİSİ

Türknet kullanıyorum. Memnunum, fakat belirtmek istediğim bi nokta var. Eğer yavaşlıktan kastın sürekli 50-70 arası hız almaktansa sorun Vodafone değil altyapı kaynaklı olabilir. Modem arayüzünden (192.168.1.1) hat değerlerini öğrenmen ve ona göre aksiyon alman daha doğru. Yoksa hangi firmayı...
  5. A

Hangi telefonu kullanıyorsunuz, memnun musunuz?

POCO M3 Pro 5G (Redmi Note 10 5G - Redmi Note 10T 5G - Redmi Note 11 SE - Dördü de aynı telefon) kullanıyorum. 3. Yılımızı doldurduk 4'e doğru gidiyoruz. Zamanında yurt dışı alıcakken kayıtlı fiyatıyla aynı olduğunu görünce yurt içi almıştım pişman değilim. :D Mükemmel bi' telefon değil...
Geri