Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
konu hortlamasın diyorum ama yaklaşık 3 aydır Huawei Matepad air kullanıyorum MicroG ve Gbox ile birlikte. Cidden çok iyi çalışıyor google uygulamalarında sıfır sorun yaşadım. buna paralel olarak kameralaarı ve arayüzünü çok beğendiğim Huawei P60pro cidden iyi cihaz hatta p50pro mate 50 pro...
premium algısı istiyorsan S24+ iyi cihaz ama been olsam aradaki 15K ya hisse alırdım. Zamanından s22U yu 30k ya aldım 50K ya ayfon alacağıma bunu alır 20k da borsadan kağıt alırım dedim. tabi 20 k 45k oldu ve kazançlı çıktım. Burda asıl düşünülmesi gereken neyden vazgeçtiğin. Mülkiyede derste...
artık devlet zam oranlarını asgari de %30 yaptı ancak özellikle memur da %10-15 i geçmeyecek çünkü özellikle harcamayı en çok yapan ve enflasyonu yükselten kesimin özellikle karı koca evli olan çift maaşlı kesimi görüyor devlet. Bunları dizginleyip harcamaları azaltıp enflasyon oranını azaltma...
konuda kıyasa girmedim, Hyper OS iyi dedim. Bana göre Color OS da şuanda gayet iyi belli bir sıralamaya girmek bence gereksiz artık. Burada önemli olan şu androidin amiral gemisi işlemcilerini önceden yazılım çok sınırlıyordu ama şuanda yeni işletim sistemleri ios ayarında işler ortaya koymaya...
bence yeni hyper os iyi. Xiaomi telefonlar hızlı şarj ve uzun pil ömrü ile avantajlı. Uzun bir süre Mi10T kullandım hala çok iyi çalışıyor. Xİaomi 14 te çok iyi telefon bence ama çin olduğu için güvenlik kaygıların varsa sorun olabilir. günlük kullanım için çok çok yeter. samsung knox ile...
bir süredir macos (mac mini) kullanıyorum ancak cihazın seri olmasının dışında işletim sistemi bana vasat geldi. Acaba farklı linux distrolarını kullanıp içinde nasıl değişiklik yapılmış diye incelerim fırsat buldukça ondan olabilir diye düşünüyorum. Ama kullanınca anladım ki Windows ve linux...
bunu bide P40 Pro ile çekip kıyaslamak lazım, bence de samsung kamerası çok geride kalıyor. Hasselblad lensler oneplus 12 de çok iyi özellikle beyaz dengesinde ama sansumg kameraları iyice ayfona benzemeye çalıştıkça bozuldu anca expert raw ile ayarlama yapılırsa güzel iş çıkıyor.
iş yerinde arkadaşta vardı. bende biraz kullandım performansı çok iyiydi biçok sekme açık, arkada meshmixer programı açık, word açık sıkıntısız çalışıyordu
Beyaz için Ekranın ve kamerada renk doğruluğu, pc ve dslr makina ile entegrasyon, kendim pc de Linux kullanırım bu nedenle kde konnect sunumda telefonu pointer olarak kullanabilme, gerektiğinde bir işi anlatmak için kalem ile çizerek göstermek. Tabiki bunlar benim özelimde olan şeyler ancak...
S22 ultra çok memnunum, kalem işim için çok faydalı oldu. İPhone 14 pro vardı sattım, sanal alemde yaşayan için kullanışlı iPhone ama iş hayatında bence vasat. Önceden mi 10t vardı hala canavar gibi çalışıyor şarjı çok rahat yoğun kullanımda 1 günü çıkarıyordu. Sırf kaleme ihtiyaç olduğunu...