Reklam Bannerı

Hangi telefonu kullanıyorsunuz, memnun musunuz?

Xiaomi 13Tpro 12/512GB kullanıyorum 8 aydır. Pilinden ve 120w şarz aletinden çok memnunum. Kamerada pro modda resim çekerken zoom yapılmaması kötü. normal modda fena değil zoom odağı fena değil. gece cekimi idare eder. bunları söylememim sebebi kardeşimde S21U var onun kamerası karşısında benimkinin baya geri kalması.
En büyük sıkıntı şebeke/wifi farketmeksizin internet hızının kötü olması (internet hızını göster dediğimde şebeke max.500kb wifi'de 2mb hız görmem. bu değerler normal mi?)
İnternet hızınız normalde ne kadar, oturduğunuz yer şehir merkezine uzak mı? Bu internet hızı normal değil

A32 kullanıyorum 2021 de 4500 tl ye çok f/p bir telefondu ancak one ui 4 ile stabilliğini mahvetti sevgili samsung. Babam yeni telefon alana kadar crdroid custom romu ile idare ediyorum ama yavaşlığı beni delirtmek üzere 🫠

A32 kullanıyorum 2021 de 4500 tl ye çok f/p bir telefondu ancak one ui 4 ile stabilliğini mahvetti sevgili samsung. Babam yeni telefon alana kadar crdroid custom romu ile idare ediyorum ama yavaşlığı beni delirtmek üzere 🫠
3700 liraya x3 pro almış birisi olarak 2021 yılı içerisinde a32 bana pahalı geldi o fiyata

Bir süredir Redmi Note 8 mevcut. Pili ilk başlarda 10 saat üzerinde giden cihaz, hem güncellemeler hem de zamanla eskimesi dolayısıyla 6.5-7 saat süre veriyor artık; ayrıca anlık takılmalar, kasılmalar da cabası. İşlemci çok güçlü olmayıp Samsung dökümü olsa da her hâlükârda yapılacak işler için güç ve ısınma konusunda sorun olmuyor. Birçok defa düşmesine rağmen kasa kenarlarında ufak çizik mevcut, ekran halen sağlam. Telefon stok haliyle halen iş görür ancak Xiaomi'nin güncellemeleri bitiriyor düşük seri cihazları. Bu cihazın zamanında 1.600 TL'ye sıfır telefon alınabilmesi de ayrı bir önemli nokta...

Bu arada Annem A35 kullanıyor, memnun kaldı diyebilirim. Ön tasarıma hiç bakmadı desem yalan olmaz.

Bir süredir Redmi Note 8 mevcut. Pili ilk başlarda 10 saat üzerinde giden cihaz, hem güncellemeler hem de zamanla eskimesi dolayısıyla 6.5-7 saat süre veriyor artık; ayrıca anlık takılmalar, kasılmalar da cabası. İşlemci çok güçlü olmayıp Samsung dökümü olsa da her hâlükârda yapılacak işler için güç ve ısınma konusunda sorun olmuyor. Birçok defa düşmesine rağmen kasa kenarlarında ufak çizik mevcut, ekran halen sağlam. Telefon stok haliyle halen iş görür ancak Xiaomi'nin güncellemeleri bitiriyor düşük seri cihazları. Bu cihazın zamanında 1.600 TL'ye sıfır telefon alınabilmesi de ayrı bir önemli nokta...
Pilin neredeyse yarı yarıya düşmesi olayı bende de var. Çok da iyi kullanmadım cihazı. Bataryası kalitesiz düşük seviye cihazların, abimde note 10+ var 4 seneden sonra %80'in altına düştü telefonu.

S22 ultra çok memnunum, kalem işim için çok faydalı oldu. İPhone 14 pro vardı sattım, sanal alemde yaşayan için kullanışlı iPhone ama iş hayatında bence vasat. Önceden mi 10t vardı hala canavar gibi çalışıyor şarjı çok rahat yoğun kullanımda 1 günü çıkarıyordu. Sırf kaleme ihtiyaç olduğunu düşündüğüm için samsung s22U aldım. Samsung bence one ui değiştirse daha iyi olur

S22 ultra çok memnunum, kalem işim için çok faydalı oldu. İPhone 14 pro vardı sattım, sanal alemde yaşayan için kullanışlı iPhone ama iş hayatında bence vasat. Önceden mi 10t vardı hala canavar gibi çalışıyor şarjı çok rahat yoğun kullanımda 1 günü çıkarıyordu. Sırf kaleme ihtiyaç olduğunu düşündüğüm için samsung s22U aldım. Samsung bence one ui değiştirse daha iyi olur
iPhone 14 Pro'dan neleri iyi neleri kötü hocam S22 Ultranın

iPhone 14 Pro'dan neleri iyi neleri kötü hocam S22 Ultranın
Beyaz için Ekranın ve kamerada renk doğruluğu, pc ve dslr makina ile entegrasyon, kendim pc de Linux kullanırım bu nedenle kde konnect sunumda telefonu pointer olarak kullanabilme, gerektiğinde bir işi anlatmak için kalem ile çizerek göstermek. Tabiki bunlar benim özelimde olan şeyler ancak günlük kullanımda bugün çoğu telefonun birbirinden farkı yok ve boşa fazla para vereceğime aradaki farka borsada kağıt alırım ki aldım ve kar ettim. Hatta akademisyen olduğum için mekbuk ve ayfon kombini yapmam gerektiğini söyleyen itici arkadaşların varlığı da küçük bir etken benim için.
İphone cidden şarj olma süresi uzun ve kullanımda erken bitiyor, ayrıca Androidin arayüzünde gezmek daha rahat ios sadece göze hoş geliyor. ve uygulama kullanma özgürlüğü daha fazla. Hatta Avustralyada yaşayan bi arkadaşım ne kadar parası olan iş adamı tanıdıysam bu telefon vardı elinde demişti o da bu yüzden almış s24 ultrayı. Herkese iyi forumlar.

Son düzenleme:
S21
Exynos 2100'ün ISP'si yüzünden gece videoları tatmin edici değil ama tek bu husus hariç her yönden memnunum.

Realme gt2

Birkaç yazılımsal bug dışında bir sorun ile karşılaşmadım.

Oyun performansı olsun , kamera olsun , ekran olsun hepsi yeterli seviyede.

Birde şarjı ile ilgili bir şikayetim var. Bazen günde 2 den çok şarj etmek zorunda kalıyorum ve 2 den sonra şarjı biraz hızlı gidiyor fakat birkaç gün normal kullanınca eskisi gibi normale dönüyor.

Realme uı baya sevdim ben , muhtemelen bidahaki telefonumda realme gt serisi olcak.

Günlük uygulamalarda takılmalar yaşanıyor mu, pil performansı nasıl? Genel değerlendirme gelir mi çıkalı 5 sene olmuş
Hala akıcı, herhangi bir takılma gözüme çarpmadı. Pil konusunda elbette ilk alındığı gibi değil ama hala 1- 1.5 gün çıkarıyor diyebilirim. 6-5 saat ekran süresi veriyor. Pop up kamera ilk günkü gibi çalışıyor. (Üzerinden araba geçmişliği var)
Eksi tarafı Android 11 sonrası güncelleme almaması.

Hala akıcı, herhangi bir takılma gözüme çarpmadı. Pil konusunda elbette ilk alındığı gibi değil ama hala 1- 1.5 gün çıkarıyor diyebilirim. 6-5 saat ekran süresi veriyor. Pop up kamera ilk günkü gibi çalışıyor. (Üzerinden araba geçmişliği var)
Eksi tarafı Android 11 sonrası güncelleme almaması.
Akıcı çalışmasını sağlayan ana etkenlerden birisi güncelleme almaması bence onu eksiklik olarak sayma mi ui 14 te kaldı benim cihaz ve kötü eski sürümlere göre

S23 Ultra kullanıyorum, genel olarak memnunum. Telefonun kavisli olması sebebiyle 3 santimetre gibi komik bir yükseklikten düşüp kırıldıktan sonra 11.000TL masraf çıkarmasaydı her şey daha iyi olabilirdi :).

Beni zaten biliyorsunuz. S23 Ultra kullanıyorum. Benim aldığım vakit olan fiyatı düşünüldüğünde genel olarak memnunum ancak kusursuz değil.
iPhone 15 pro kullanıyorum.ilk aldığım dönemde ısınma sorunu yaşıyordum.Güncellemelerle ısınma problemi bitti.Şu anda cihazımda şikayetçi olduğum bir nokta yok.

Geri