Reklam Bannerı

Hangi telefonu kullanıyorsunuz, memnun musunuz?

Selamlar 12t xiaomi kullanıyorum. Arada reset atıyor başka bir sorun ile karşılaşmadım.

S24 plus kullanıyorum, daha önce 5 yıl s10 plus kullandim .Exynos'la en ufak problemim yok hatta gayet memnunum. Cidden akicilik olsun, ekran olsun çok keyifli bir telefon. Ben Samsung'u çok takdir ediyorum lakin uzun zamandır Türkiye'ye özel fiyatlar çalışıyorlar. Ayrıca 7 yıl güncelleme cok şık hareket. 7 yıl kullanılır mı demeyin, s10 plus 5 yılın sonunda en ufak kasma donma yapmıyorduk, pil artık ölmüş gibiydi ama onun da çaresi var. O yüzden kullanacak kişi bu cihazları 7 yıl keyifle kullanır.

S23 kullanıyorum Goodlockdan homeup kısmı sürekli kapanıp normal haline dönüyordu. Sonradan farkettim ki batarya korumak için kısıtlanmış moddaymıð

X3 Pro kullanıyorum 3 seneyi aşkın süredir. Ekranı dışında göze çarpan bir eksikliği ile karşılaşmadım. Onun dışında çoğu özelliği benim beklentilerimi karşılamıyor fakat günlük hayatta kullanırken dikkat etmediğimden ve çok uygun fiyata aldığımdan kullanmaya devam ediyorum

S23 FE kullanıyorum. Genel olarak memnunum performansından kamerasından vesaire ama gereksiz ağırlığı biraz can sıkıcı (Çerçeveye zor olsa da alıştım)

4 yıldır Realme 6 kullanıyorum. Helio G90T işlemcili diye almıştım bunu. Senin dediğin gibi "işlemci güçlü olacak " noktasından yürüdüm. Oyunlarda ısınma hariç sorun yaşamadım. Ama imkan bulursam A35 ya da bi tık üstüne geçmek istiyorum, nasip bakalım.

S23 Kullaniriyorum Baz model genel olarak memnunum ama keşkelerim var mesela kamerası vivo x100 le kıyaslanamaz, 6.1 inç ekran kompakt cihaz ama kalın artık rahatsız olmaya başladım kalınlığından veya düz Xiaomi 14 alabilirdim aşağı yukarı aynı fiyattaydilar aldığım dönem Samsung tercih ettim ama hızlı şarj kamera ve pil konusunda çinli cihaz alabilirdim KEŞKE

S23 Kullaniriyorum Baz model genel olarak memnunum ama keşkelerim var mesela kamerası vivo x100 le kıyaslanamaz, 6.1 inç ekran kompakt cihaz ama kalın artık rahatsız olmaya başladım kalınlığından veya düz Xiaomi 14 alabilirdim aşağı yukarı aynı fiyattaydilar aldığım dönem Samsung tercih ettim ama hızlı şarj kamera ve pil konusunda çinli cihaz alabilirdim KEŞKE
O Vivo X100, Vivo X100 Pro ise kamerası kıyaslanamaz lafı biraz insafsız olmuş veya ve segment farkı var zaten

Samsung S20 fe snapdragon lu 256gb modeli kullanıyorum şuanki fiyatına deymez bence ben 6000 bin küsüre almıştım hâlâda telefonu kullanıyorum çok fazla oyun oynamıyorum ama edit falan yapıyorum çok fazla ısınmıyor nedense ilk aldığım zamanlarda ısınıyordu

S23 25-30 bin lira Xiaomi 14 45-50 bin lira. S23 nasıl kalın olabilir onu anlayamadım bahsettiğin cihazlar daha kalın s23'ten. Yd olarak mı aldın

Beni zaten biliyorsunuz. S23 Ultra kullanıyorum. Benim aldığım vakit olan fiyatı düşünüldüğünde genel olarak memnunum ancak kusursuz değil.
Honor 90 kullanıyorum genel olarak beni mutlu ediyor ama kamerasında bir sorun var bi yeri netlerken diğer yerlere blur atıyor sanki portre çeker gibi mesela bi yazı çekerken sadece odakladığım yer güzel çıkıyor tabi 60 fps çekerken ara ara kasması da 7 gen 1 in yaşlılığından

Beni zaten biliyorsunuz. S23 Ultra kullanıyorum. Benim aldığım vakit olan fiyatı düşünüldüğünde genel olarak memnunum ancak kusursuz değil.
Poco X6 Pro kullanıyorum kendi kendine mobil veri kapatıyor 30 derece de throttle yiyor aşırı ve çabuk ısınıyor bu cihazdan nefret ettim

Servise gitmeyi düşündüm fakat bu cihazın genel kronik sorunu bu deniyor yinede götürüp baktıracağım

Geri