Daha iyi kamera ve hızlı şarj gelene kadar S23'ten devams23/256gb kullanıyorum. Günlük işleri,görüşme,whatsapp yeterli. s25 geçmeyi düşündüm ama yine de kendimi ikna edemedim devam ediyorum bakalım seneye s26 nasıl oalcak.
Son şarjdan bu yana kaç saat ekran süresi alıyorsun hocamS24 plus kullanıyorum, daha önce 5 yıl s10 plus kullandim .Exynos'la en ufak problemim yok hatta gayet memnunum. Cidden akicilik olsun, ekran olsun çok keyifli bir telefon. Ben Samsung'u çok takdir ediyorum lakin uzun zamandır Türkiye'ye özel fiyatlar çalışıyorlar. Ayrıca 7 yıl güncelleme cok şık hareket. 7 yıl kullanılır mı demeyin, s10 plus 5 yılın sonunda en ufak kasma donma yapmıyorduk, pil artık ölmüş gibiydi ama onun da çaresi var. O yüzden kullanacak kişi bu cihazları 7 yıl keyifle kullanır.
Cihaz hakkında bir süre sonra sensörlerinin çalışmadığını ve performansının düştüğünü yazanlar vardı. Sizin kullanımınızdaki durum nasıl? Bir de bataryası (uzun süre olduysa) ilk zamanlara göre nasıl? Bunun hakkında da yorumlarını yazanlar vardı.Samsung A34 256 Gb kullanıyorum, Yurtdışı S25 256 ya geçmek istiyorum. Sarı sitede bulamadım daha YD
1 günü çok rahat çıkarıyor benim kullanımımda. Oneplus'tan geçtiğimde en çok farkeden şey pil oldu kesinlikle. Kamera da muazzam. Bunların dışında OS farkını saymazsanız iki cihaz aynı benim için. Belli bir eşikten sonra performans farkını pek hissedemiyorsunuzİPhone 15 pro ya geçtim. Oneplus tan iyi bataryası ama yoğun kullanımda günü çıkarmaz gibi. Henüz gün tamamlamadım ilerleyen zamanlarda yazarım
Kamerada ne kadar fark var merak ettim iki cihaz arasında1 günü çok rahat çıkarıyor benim kullanımımda. Oneplus'tan geçtiğimde en çok farkeden şey pil oldu kesinlikle. Kamera da muazzam. Bunların dışında OS farkını saymazsanız iki cihaz aynı benim için. Belli bir eşikten sonra performans farkını pek hissedemiyorsunuz
- renk tonları göze daha hoş geliyorKamerada ne kadar fark var merak ettim iki cihaz arasında
Cihazın batarya performansı nasıl acaba?Şu an Nothing 1 kullanıyorum. Daha öncesi NP2, huawei Mate 20 pro, huawei p60 pro, leica leitz phone 1, mi A3. Benim görüşüm Nothing firmasının dediği gibi nitelikli kamerası olsun güncelleme desteği olsun gerisi boş. En iyisini de alsak yaptığımız şeyler hep aynı. En iyisi çabuk yapıyor en düşüğü ise biraz yavaş yapıyor. En güzeli orta halli olan bir telefon seçip kullanmak.
Batarya performansı berbat çok fazla kullanırsan günde 3 kere şarj etmen lazım.Cihazın batarya performansı nasıl acaba?
Arayüzü oldukça sade, işlemcisi Snapdragon 778+, batarya kapasitesinden ötürü de fazla eksisi yok. Bu şekilde olması ilginçBatarya performansı berbat çok fazla kullanırsan günde 3 kere şarj etmen lazım.
Ben cihazı 2. El çok uyguna aldım kullanan kişi biraz hor kullanmış ondan dolayı diye düşünüyorum. Bu haliyle işimi görüyor.Arayüzü oldukça sade, işlemcisi Snapdragon 778+, batarya kapasitesinden ötürü de fazla eksisi yok. Bu şekilde olması ilginç.
Isınma durumu da aynı mı yoksa farklı durumda mı bu haline göre?Ben cihazı 2. El çok uyguna aldım kullanan kişi biraz hor kullanmış ondan dolayı diye düşünüyorum. Bu haliyle işimi görüyor.
Telefonla oyun oynamam. Youtube ve sosyal medya ağırlıklı. Isınma hissetmidim şu ana kadar.Isınma durumu da aynı mı yoksa farklı durumda mı bu haline göre?
Yd cihazmı kullanıyorsunuz hocam- renk tonları göze daha hoş geliyor
- objeyi arka plandan çok iyi ayırabiliyor
- oneplus zaten düşük ışıkta insan yüzünün detaylarını koruyamıyordu ve yapay ışıklar patlıyordu. se den bile kötüydü bu anlamda
- video konusunda çağ atlatıyor, ois eis çok başarılı
- 4k60fps takılmadan lensler arası geçebiliyor
- gece modu çok daha başarılı
vs. vs.
fakat bas çekte çok bir kalite farkı görmedim. oneplus detay konusunda çok iyi zaten bunu biliyordum.
evetYd cihazmı kullanıyorsunuz hocam
13ultra kullanıyorum baya memnunum ama magic 7 pro veya 15ultraya gecicemBeni zaten biliyorsunuz. S23 Ultra kullanıyorum. Benim aldığım vakit olan fiyatı düşünüldüğünde genel olarak memnunum ancak kusursuz değil.