Reklam Bannerı

Hangi telefonu kullanıyorsunuz, memnun musunuz?

s23/256gb kullanıyorum. Günlük işleri,görüşme,whatsapp yeterli. s25 geçmeyi düşündüm ama yine de kendimi ikna edemedim devam ediyorum bakalım seneye s26 nasıl oalcak.

S24 plus kullanıyorum, daha önce 5 yıl s10 plus kullandim .Exynos'la en ufak problemim yok hatta gayet memnunum. Cidden akicilik olsun, ekran olsun çok keyifli bir telefon. Ben Samsung'u çok takdir ediyorum lakin uzun zamandır Türkiye'ye özel fiyatlar çalışıyorlar. Ayrıca 7 yıl güncelleme cok şık hareket. 7 yıl kullanılır mı demeyin, s10 plus 5 yılın sonunda en ufak kasma donma yapmıyorduk, pil artık ölmüş gibiydi ama onun da çaresi var. O yüzden kullanacak kişi bu cihazları 7 yıl keyifle kullanır.
Son şarjdan bu yana kaç saat ekran süresi alıyorsun hocam

Samsung A34 256 Gb kullanıyorum, Yurtdışı S25 256 ya geçmek istiyorum. Sarı sitede bulamadım daha YD
Cihaz hakkında bir süre sonra sensörlerinin çalışmadığını ve performansının düştüğünü yazanlar vardı. Sizin kullanımınızdaki durum nasıl? Bir de bataryası (uzun süre olduysa) ilk zamanlara göre nasıl? Bunun hakkında da yorumlarını yazanlar vardı.

İPhone 15 pro ya geçtim. Oneplus tan iyi bataryası ama yoğun kullanımda günü çıkarmaz gibi. Henüz gün tamamlamadım ilerleyen zamanlarda yazarım
1 günü çok rahat çıkarıyor benim kullanımımda. Oneplus'tan geçtiğimde en çok farkeden şey pil oldu kesinlikle. Kamera da muazzam. Bunların dışında OS farkını saymazsanız iki cihaz aynı benim için. Belli bir eşikten sonra performans farkını pek hissedemiyorsunuz

1 günü çok rahat çıkarıyor benim kullanımımda. Oneplus'tan geçtiğimde en çok farkeden şey pil oldu kesinlikle. Kamera da muazzam. Bunların dışında OS farkını saymazsanız iki cihaz aynı benim için. Belli bir eşikten sonra performans farkını pek hissedemiyorsunuz
Kamerada ne kadar fark var merak ettim iki cihaz arasında

Kamerada ne kadar fark var merak ettim iki cihaz arasında
- renk tonları göze daha hoş geliyor
- objeyi arka plandan çok iyi ayırabiliyor
- oneplus zaten düşük ışıkta insan yüzünün detaylarını koruyamıyordu ve yapay ışıklar patlıyordu. se den bile kötüydü bu anlamda
- video konusunda çağ atlatıyor, ois eis çok başarılı
- 4k60fps takılmadan lensler arası geçebiliyor
- gece modu çok daha başarılı
vs. vs.

fakat bas çekte çok bir kalite farkı görmedim. oneplus detay konusunda çok iyi zaten bunu biliyordum.

Şu an Nothing 1 kullanıyorum. Daha öncesi NP2, huawei Mate 20 pro, huawei p60 pro, leica leitz phone 1, mi A3. Benim görüşüm Nothing firmasının dediği gibi nitelikli kamerası olsun güncelleme desteği olsun gerisi boş. En iyisini de alsak yaptığımız şeyler hep aynı. En iyisi çabuk yapıyor en düşüğü ise biraz yavaş yapıyor. En güzeli orta halli olan bir telefon seçip kullanmak.

Şu an Nothing 1 kullanıyorum. Daha öncesi NP2, huawei Mate 20 pro, huawei p60 pro, leica leitz phone 1, mi A3. Benim görüşüm Nothing firmasının dediği gibi nitelikli kamerası olsun güncelleme desteği olsun gerisi boş. En iyisini de alsak yaptığımız şeyler hep aynı. En iyisi çabuk yapıyor en düşüğü ise biraz yavaş yapıyor. En güzeli orta halli olan bir telefon seçip kullanmak.
Cihazın batarya performansı nasıl acaba?

- renk tonları göze daha hoş geliyor
- objeyi arka plandan çok iyi ayırabiliyor
- oneplus zaten düşük ışıkta insan yüzünün detaylarını koruyamıyordu ve yapay ışıklar patlıyordu. se den bile kötüydü bu anlamda
- video konusunda çağ atlatıyor, ois eis çok başarılı
- 4k60fps takılmadan lensler arası geçebiliyor
- gece modu çok daha başarılı
vs. vs.

fakat bas çekte çok bir kalite farkı görmedim. oneplus detay konusunda çok iyi zaten bunu biliyordum.
Yd cihazmı kullanıyorsunuz hocam

Geri