Reklam Bannerı

Emirr 'in en son etkinliği

• E
    Emirr , Realme gt6? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Evet belkide olabilirdi ama Realme göndermediyse belki kamera konusunda çok iddialı olmadıklarını düşündükleri için yapmışlardır
  • E
    Emirr Realme gt6? konusundaki Technicer mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    DxOMark'ta olmaması daha iyi olabilir şayet olsaydı, S24 FE'den daha iyi olabilirdi.
  • E
    Hocam cihazı kullanıyorum da söylüyorum ışığa doğru tutunca panel yansıma yapıyor xiaomi de veyahut herhangi bir amoled panel kullanan...
  • E
    Hocam Gt6 Dxomark listelerinde yok nasıl kamerası daha iyi olabiliyor 24 Fe ye göre
  • E
    Bu Samsung un panelinin ışık vurunca parlamasından kaynaklı siyahları bizzat test ettim birebir siyah gösteriyor.
  • E
    Ekran 24 Fe Kamera 24 Fe Oyun menüsü de 24 Fe Hızlı şarj batarya yorum yok Touch response yorum yok Kasa ince çerçeve kör etmiyor...
  • E
    Emirr , S24 FE ANA KONU başlıklı konuya cevap yazdı.
    Demekki oraya eklemişler bende apk olarak kurulu olduğu için gözükmüyordur sileyim ordan kurayım
  • E
    Labs açık kontrol ettim ayarlamışım tekrar deneyeceğim
  • E
    Emirr S24 FE ANA KONU konusundaki M.Burak mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Warzone kötü ben Tab S9 kullanıyorum 8 gen 2 işlemcisi var o uygulamada oynatamıyor maalesef.
  • E
    Emirr S24 FE ANA KONU konusundaki Keymey mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Alternatif oyun performansını açtın mı? Termal eşiği yükselttin mi good guardianstan? Bu ayarları yapman telefonun performansını...
  • E
    Dediklerini uygulayacağım serin bir zaman 3d mark extreme stress test yapabilirim tabiki
  • E
    Genshin pubg vs test edebildim ancak warzone ve fortnite oynarken biraz lag girdi umarım düzelir warzone da direkt oynatamıyor maalesef
  • E
    GT6 29 bin oraya kadar çıkabildiğiniz için 256 dan bahsetmiştim
  • E
    Emirr Realme gt6? konusundaki Keymey mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Herhangi bir amoled/oled ekranın siyahları tam siyah göstermemesi imkansız. 8 GB RAM 5 yıldan fazla gider rahat normal kullanımda. Ancak...
  • E
    S24 FE kullanıyorum şunu diyebilirimki ekran ppi değerinin 385 ppi olması bana çokta kötü gelmedi çünkü 446 ppi lık bir cihazdan geçtim...
Geri