Reklam Bannerı

Emirr 'in en son etkinliği

• E
    Emirr , Samsung Dex başlıklı konuya cevap yazdı.
    Hocam biraz önce denedim type-c to hdmi dönüştürücü buldum hdmi kablosunu dönüştürücüye sonrada monitöre bağladım çalıştı ancak bağlantı...
  • E
    https://www.vatanbilgisayar.com/paugge-usb-c-to-displayport-kablo-dp-1-4-4k-fullhd-2-metre.html şu kablonun bir ucu telefona bir ucu...
  • E
    Teşekkürler
  • E
    Emirr Samsung Dex konusundaki OKN mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Kablosuz olarak da bağlantı yapılabiliyor. Ama galiba sadece TV de. Windows da uygulama ile bağlanıyor herhalde. Monitörde type c girişi...
  • E
    Emirr , Samsung forumunda Samsung Dex başlıklı bir konu başlattı.
    Samsung Dex i One ui 7.0 gelmeden önce monitöre bağlayıp kullanabilmek için ne tür bir kablo işi mi görür yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • E
    Emirr , Samsung'da raw fotoğraf başlıklı konuya cevap yazdı.
    Hocam maalesef yok sadece pro fotoğrafta var keymey in önerdiği uygulamalara bakabilirsin istersen
  • E
    Emirr , Samsung'da raw fotoğraf başlıklı konuya cevap yazdı.
    Cihaz modeli nedir hocam?
  • E
    Emirr , S24 FE ANA KONU başlıklı konuya cevap yazdı.
    İnterneti şimdi test ettim elimdeki X6 Pro ile S24 FE arasında ikiside aynı sonuçları aldı hatta X6 Pro 213Mpbs S24 FE 220mpbs sonucu...
  • E
    Emirr iPhone 16E konusundaki OKN mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Demek istediğim şeyi tam olarak anlamamışsınız. Üreticiler için hangi parça ucuz ise giriş segmentte onu kullanıyorlar. Küçük cihaz...
  • E
    Emirr , iPhone 16E başlıklı konuya cevap yazdı.
    Fiyatı 37 bin olsa çok iyi olurdu aslında 24 FE den bile ucuz amerikada fakat Türkiyede 24 FE den pahalı maalesef alınır mı 47 ye bari...
  • E
    Emirr S24 FE ANA KONU konusundaki Technicer mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Tasarım konusunda FE serisi için 2 nesildir bir gariplik var ancak farkın olması için yapıyor herhalde Samsung. Ürettiği düz, plus...
  • E
    Hocam Samsung un tasarımı dili bu ve şahsen ben seviyorum sizi bilemem ama
  • E
    PttAVM söz konusu olduğu sürece her ürüne temkinli yaklaşılmalı ve iyi düşünülmeli bir de üstüne ithalatçı garantili durumu söz...
  • E
    Hocam daha ne kadar yumuşak olabilirdi 24 Ultra köşelerinden iyidir ki ben köşeleri gayette yumuşak buldum
  • E
    Rica ederim hocam başka bir sorunuz olursa yardımcı olabilirim
Geri