Reklam Bannerı

esattx kullanıcısının son içeriği

1. esattx

Samsung eski OneUi icin OneUi 7.0 icon nasıl yapılır.

bilmiyorum, simgeler değiştirdikten sonra kaldırdım. one pro icon pack v3.1i indirebilirisiniz.
  2. esattx

Bilmiyorum, ben beğendim yıllardır ayni simgeler sıkıcı olmaya başlamıştı, one uiye daha varken değiştirmek istedim 🙂
  3. esattx

Eski bir OneUi kullaniyorsaniz. Öncelikle OneUi 7.0 icon pack indirmeniz gerekecek(OnePro icon pack mod 2.8 apk indirmeniz)(happymod sitesi) simgeleri indirdikten sonrae veya Play storeden indirmeniz gerek(ucretli) OnePro 7.0 yüklendikten sonra. Galaxy Storeden GoodLock indirin GoodLock tan...
  4. esattx

Samsung Faydalı Rutinler

Ses eklemek için, googlock tan routines+ indirmek gerekiyor.
  5. esattx

Samsung Faydalı Rutinler

Merhabalar arkadaşlar, Samsung telefonlarda bulunan Modlar ve Rutinler uygulamasında tetikleyici öğeler ekleyebiliyorsunuz. Bu özellik oldukça kullanışlı olabiliyor. Ben de kendi kullandığım bazı rutinleri sizlerle paylaşmak istiyorum. Eğer sizin de kullandığınız rutinler varsa, paylaşım yapalım.
  6. esattx

One UI vs Hyper OS

Uzun süredir samsung kullaniyordum en sonlarsa s7, s10e kullandım. Artık yeni bir telefon alacağında hem küçük hemde amiral gemisi olarak xiaomi 14 aldim. S23 veya s24 yerine sen gibi düşünerek. Kesinlikle alışamadım. Tuhaf bir arayuz karışık, çin işi birşey bana göre. Geri s24 plusa geçiş...
  7. esattx

S24 vs S24 Plus - Batarya

Gündüz mobil veri sürekli açık, tasarruflar kapalı, QHD de 120hz, aod yok
  8. esattx

OTG ile USB sorunu

Yıllardır hard telefon ve windows kullanirim, bende ayni şekilde.
  9. esattx

OTG ile USB sorunu

Çözüldü: Güvenle çıkar denilmesi gerekiyormuş. :/
  10. esattx

S24+ ile 14T pro Arasında Kaldım

Uzun yillardir samsung kullanicisiydim, s7 s10e. sonra yd xiaomi 14 e geçiş yaptim pil kamera ekran ses olaraktan samsungtan cok daha güzel. Ama yazilimsal olarak asla tatmin etmedi one ui ve aliskanliklar her şeyi degistiriyor. Xiaomi 14u sattim s24plus aldim one ui ve bildigim arayüz...
  11. esattx

Dün akşam aldım, zaman geçince yazarım
  12. esattx

OTG ile USB sorunu

Otg ile usb yi telefonuma bağlıyorum baska telefonlarda da baska usblerdede baska otg donusturucude de ve de kendinden otg li usb dede denedim. Sorun şu Baglaniyor dosyalara erişiyor pdf word aktarabiliyorum içine. Ama fotoğraf aktardigimda aktarmis gibi görünüyor, pc ye usb yi taktigda yada...
  13. esattx

S24 plus aldım teşekkürler
  14. esattx

Teşekkürler murat hocam, yakalamışken söyleyeyim takipçinizim. başarılar diliyorum kariyerinizde ✔️
  15. esattx

Xiaomi 14 (Güncelleme kayıtlarına erişim yok)

Yurtdışı Xiaomi 14 cihazım şuan bu şekilde 12/512 gb olan. Seninkisi 250gb çin versiyonsa içinde fake rom olabilir.?
Geri