Reklam Bannerı

!)EU kullanıcısının son içeriği

1. !)EU

Samsung S20FE şarjı çok hızlı bitiyor

yeni fark ettim ana ekranda biraz sarımsı duruyor amoled yanığından korkuyorum inşallah telefon böyledir
  2. !)EU

acele ile aldım birde babamı buna bile zor ikna etim bu fiyat bandında en mantıklı bu geldi
  3. !)EU

hocam yapcak bişey yok iade etmek istesem babamdan azar işitcem gitiği yere kadar kulancam artık zaman ayırdığınız için sağolun
  4. !)EU

bencede vitrin ürünü köşelirnde darbe izleri var rahatsiz edicek kadar değil ama 9.5k bandında normal diye düşünüyorum
  5. !)EU

hocam bilmiyorum easycepten aldım orda outlet yazıyor bilgi vermemişler ama değişen parça yok diye belirtiyorlar
  6. !)EU

bende şuan köydeyim bizim burda hatlar cekmiyor zorluyor ondan dolayıda az gidiyo olabilir yorumun için teşekürler
  7. !)EU

dediklerini önceden yaptım zaten ama ginede sağol
  8. !)EU

Arkadaşlar dün 2.el (easycep/outlet) S20FE aldım ama şarjı cok hizli bitiyor 4.30 saati zor çıkaracak sanırım bazı formlarda battarya ilk 1 hafta kendini ayarlıyormuş diyorlar ya da 2.el aldığım için bataryası ölü Samsung members'ten baktığım zaman bataryası iyi diyor. Yardımcı olursaniz sevinirim.
  9. !)EU

Outlet s20fe aldım ne gibi sorunlar olur

Merhaba arkadaşlar bugün Easycep'ten outlet s20 fe (Snapdragon versiyonu) aldım. outlet olduğu için kafam karıştı ne gibi sorunlarla karşılaşırım yardımcı olursanız sevinirim https://easycep.com/samsung-galaxy-s20-fe-256-gb-mavi-cep-telefonu-3969
Geri