Reklam Bannerı

Kalenderadam kullanıcısının son içeriği

1. Kalenderadam

Sadece Pişmanlık Ve Öfke

Merhaba, Mobil teknoloji alanında işim gereği şu anda hem iPhone 16 Pro Max hem de Samsung Galaxy S25 Ultra modellerini aktif olarak kullanmaktayım. Her iki cihaz da kendi ekosistemlerinde oldukça güçlü ve stabil çözümler sunuyor. Uzun yıllar iOS tercih etmiş biri olarak bu yıl Android...
  2. Kalenderadam

S24 FE Eksikleri Ve Artıları

Bir başka konuda bahsetiğim gibi işim gereği güncel olarak, iphone 16 pro max ve samsung s25 ultra cihazlarını kullanmaktayım. Hangi cihazı karşılaştırırsanız karşılaştırı her iki cihazda çok iyi
  3. Kalenderadam

🎤 Söyle Şimdi

Kelimelerin gücüyle dokun kalplere… 🖋️ Derin anlamlar taşıyan özlü sözler, 🧱 Sokakların sessiz haykırışı olan duvar yazıları, 📖 Ruhunuzu sarıp sarmalayacak edebi cümleler paylaşılıyor! Aşktan kırgınlığa, hayattan ölüme uzanan her duygunun kelimelere döküldüğü bir alan burası. Kendi yazdığın ya...
  4. Kalenderadam

Samsung A56 ve A36 Tanıtıldı

Cihazların fiyatı yanı sıra taksit seçenekleride olsa güzel olurdu.
  5. Kalenderadam

S25 Ultra vs iPhone 16 pro

Bahsetiğin cihazların hepsini kullandım şu iki ay içerisinde ve halada kullanmaktayım. Benim tercihim İphone 16 pro max olurdu ikinci elde değerinin düşmemesi için. Fakat şuan Samsung S25 Ultra kullanmaktayım, ikiside birbirinden iyi cihazlar.
  6. Kalenderadam

Google Fotoğraflar Toplu Halde Cihaza İndirme

Bu tavsiye rehber niteliginde faydalı bir konu
  7. Kalenderadam

Tablet tavsiye

Android altarnetif: Samsung Galaxy Tab S9 FE Samsung Galaxy Tab S8+ ios alternatif: iPad Air 5 iPad 10. Nesi tercih sizin
  8. Kalenderadam

25.000 TL'ye S24FE mi yoksa POCO X7 PRO mu almak mantıklı

İki telefon da bütçenize uygun ve ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek özelliklere sahip.
  9. Kalenderadam

Kamera Karşılaştırma Videoları

bazen teknoloji, sadece biraz sohbet ister!. 😄
  10. Kalenderadam

Kamera Karşılaştırma Videoları

Kamera konusunda iPhone sınıfının ötesinde diye düşünüyorum.
  11. Kalenderadam

Migros - Gerçekleşen Uzun Süreli/Anlık Kampanyalar

Günümüzde alışveriş yaparken artık market market geziyorum, gün içinde indirim kovaladığım marketleri yazarsam inan bana reklama girer ve banlanırım.
  12. Kalenderadam

Migros - Gerçekleşen Uzun Süreli/Anlık Kampanyalar

O kadar çok indirim takip etmeyi nasıl başarıyorsun. Ben seni takip etmekten yoruldum.
  13. Kalenderadam

Oneplus 12R vs Realme gt6 vs S24 FE

Haftaya 14 Şubat büyük bir ihtimal indirim olacaktır
  14. Kalenderadam

Önerilerinizi bekliyorum

Forum sitesi için uzun süre düşündüm, ancak maalesef bulduğum birçok isim zaten alınmış. Bu, süreci biraz zorlaştırsa da, yaratıcı ve özgün bir isim bulmak için daha fazla çaba harcayacağım. Bulduğum isimler arasında farklı olarak "mobilgü"
  15. Kalenderadam

Fiyat-Performans Canavarı: Bilindik Markalar Dışında En İyi Telefonlar Hangisi!

Merhaba arkadaşlar, Günümüzde amiral gemisi telefonlar bir servet değerinde. Ancak, bilindik büyük markaların dışında hem fiyatı uygun hem de donanımıyla fark yaratan alternatifler de mevcut. Özellikle Çin menşeli firmalar ve yeni girişimler, güçlü donanımı uygun fiyatlarla sunabiliyor. Sizce...
Geri