Reklam Bannerı

Rehimov 'in en son etkinliği

• R
    Rehimov , Sadece Pişmanlık Ve Öfke başlıklı konuya cevap yazdı.
    Yazdığım mesajı dikkatli oku diğer rakipler Android 15i çoktan aldı hatda Android 16yı test ediyorlar amma samsung kullanıcıları hala...
  • R
    Tabikide hayır kardeşim amma üzeriden 2 ay sonra yayinlanmasını da beklemiyordum diyelim buarada konu samsungun yaptığı rezillik
  • R
    Bende onu diyordum ya pişman oldum Samsung aldığıma iphone alsaydım daha iyiydi bence
  • R
    Rehimov Sadece Pişmanlık Ve Öfke konusundaki Kalenderadam mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Merhaba, Mobil teknoloji alanında işim gereği şu anda hem iPhone 16 Pro Max hem de Samsung Galaxy S25 Ultra modellerini aktif olarak...
  • R
    Iste sorun burada ya çok geç ilerliyor bu geç irerlemek denek güncellemenin bir daha kısa süreliyine askıya alınması demek diğer...
  • R
    Rehimov Sadece Pişmanlık Ve Öfke konusundaki Emirr mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Nisanın sonuna doğru alıcak olan S24 serisi Nisan-Mayıs S23,S22,S21 Haziran ve Temmuz geriye kalan A serileri alacak takvim bu
  • R
    Takvimde A55 İçin Haziran Aynını Gösteriyor Muhtemelen haziranın Sonu gibi Birşey bu hazirana kadar bekletib güncellemeyi bozuk...
  • R
    Rehimov , Genel forumunda Sadece Pişmanlık Ve Öfke başlıklı bir konu başlattı.
    Bu ne abi ya A55 haziran ayni gosteriyor e hani nisan ayiydi samsung aşırı derecede çuvalliyor şuan cok yavas dağıtıyor güncellemeyi 4...
    • Screenshot_20250417_015620_Samsung Internet.webp
  • R
    Geç gelmesi hata ama eğer sorunlu şekilde gelirse daha büyük hata. Fakat tüm bunlardan sonra iyi bir güncelleme gelmezse o zaman işte...
  • R
    Rehimov , ONE UI 7 GÜNCELLEMESİ GERİ ÇEKİLDİ İDDİASI başlıklı konuya cevap yazdı.
    3 kere arda-arda ertelenen güncellemenjn 4'cü kez ertelenmesi çok absürt Birşey değilmi kardeşim?
  • R
    Rehimov , ONE UI 7 GÜNCELLEMESİ GERİ ÇEKİLDİ İDDİASI başlıklı konuya cevap yazdı.
    Evet Bende Duydum Bu Haberi Galiba Doğru Haber Geri Çekilmesinin sebebiyse snapdragon 8gen'e sahib cihazlarin kilit ekranı alamama...
  • R
    Rehimov , Genel forumunda One UI 7 başlıklı bir konu başlattı.
    Evet söz konusu one ui 7 26 nisana kadar A55 cihazına gelecekti bugün bir çoğu haber kaynağı one ui 7 dağıtımı durdu diyorlar bir...
  • R
    Rehimov , Sigarayi Bırakmak başlıklı konuya cevap yazdı.
    Günlük neredeyse 80-100 tl falan sanirim ben Azərbaycanda oturuyorum oranin parasiyla 80-100 tl winston aliyordum bide en iyiyleriden.
  • R
    Rehimov Sigarayi Bırakmak konusundaki Murat Burç mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Hayırlı uğurlu olsun sigarasızlık :D
  • R
    Rehimov , Sigarayi Bırakmak başlıklı konuya cevap yazdı.
    Sigarasizliğin 5ci gunundeyim çekirdek yemekten anam ağladı amma işe yarıyor bazen canım öyle çok sigara istiyor ki çekirdek bile fayda...
Geri