Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam ben yine acer konusunda biraz tedirginim acer travelmate yerine lenovo alsam nasıl olur https://ty.gl/41650fc10
Dediğiniz 15 binlik lenovo bu mu yoksa atar mısınız onu?
Ayrıca bahsettiğiniz model tn panel mi ips mi
Hocam hem sizi yordum hemde yeterince kendi kafamı kurcaladım travelmate modeli hem ekran (işte hem srgb var lcd panel var) hem işlemci yönünden iyi stabil bir cihaz diyorsanız direkt onu alacağım zira pek fazla başım ağrısın istemiyorum 5 sene adam akıllı gitse yeter @OKN
Ama bu attığım acer...
Son bi neticeye varalım
Ekran kartı kullanmayacağım(oyun oynamayacağım) ama bu fiyatlara ekran kartlı model varsa olur
Bu ilk başta söylediğiniz acer modeli
Gerek ekran süresi gerek paneli gerekse işlemci gibi özellikler yönünden optimize sıkıntısız bir cihaz mı
Yoksa lenovaya yöneleceğim
Ayrıca...
@OKN @Keymey
Hocalarım
biraz fazla soru sorup karamsar davranıyorum kafam karışık hakkınızı helal edin ancak dediğim gibi pek anlamıyorum pc işinden
Ben marka bazlı düşündüğümden asus lenovo dedim ancak bakıyorum da acer kadar ne hesaplı ne de özellik açısından zengin
Bu acer modeli gerçekten...
Hocam aslında ön yargılı olmamın nedeni bir marka pr'ı+ mahalleden bi arkadaşımda vardı(tabiki bu daha iyi özelliklere sahip olduğundan farklıdır ) ancak malzeme kalitesi açısından pek tatminkar değildi
Dediğim gibi diğer markalardan öneriniz yok mudur?
Herkese iyi akşamlar
Eski laptopumun artık dayanma gücü kalmadı ve yeni bir laptop alacağım
Max 20 bin bütçeye(eğer olanaklıysa daha ucuza)
Asus lenovo(mümkünse lenovo)
Gündelik işlerde kullanacağım bir laptop arıyorum
Ayrıca 2 yıllık elektrikli ve hibrit taşıtlar teknolojisi okuyacağım tasarım...