Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yani bence çok beklenmedik bir olay değildi. Sonuç olarak animasyonlarda ve arayüzde neredeyse köklü bir değişikliğe gidildi. Doğal olarak buglar/hatalar olacak. Bizim yapabileceğimiz tek şey Samsung'un bunları en kısa sürede düzene oturtmasını ummak olur diye düşünüyorum.
Evet, olabilir. Ancak o amiral gemisi modelleri alanların oyun odaklı alacağını sanmıyorum. Yani bilgisayardaki grafikleri mobile uyarlasalar bile çok oyuncu kazanmazlar. Oynayabilecek kişiler sadece amiral gemisi modellere sahip olanlar olur. Dediğim gibi, bu amiral gemisi modele sahip...
Tuning Club Online (Tokyo haritası) veya Shader yüklenmiş Minecraft olabilir. Bunlar dışında bazı mobile gelmiş bilgisayar oyunları olabilir. Ancak yinede bir bilgisayar ve telefon arasında çok fark var. Bilgisayardaki grafikler mobile uyarlansa bile çoğu telefon bu oyunları kaldırmaz.
Evet şuan güncel olarak Samsung A31 kullanıyorum. Kısaca bahsetmek gerekirse. Ömrü bitmiş bir cihaz gün içi kullanımda bile sorun çıkarıyor. (Bildirim paneli açılmıyor, donmadan kaynaklı olarak.)
Kuzenimde Samsung A34 kullanıcısı. Ondanda kısaca bahsetmek gerekirse. Gün içi kullanım ve orta...
Samsung A55'de UFS 3.1 olduğu yazıyor. (Kaynak:Nanoreview) Evet bu fiyat bandında Samsung A55 güzel bir seçenek. Güncellik, yazılım gibi gibi... Ancak ben almazdım. Yine 16.000 TL fiyat bandındaki Samsung S21 Fe'yi tercih ederdim. Evet son güncellemesini alacak OneUI 7 ile berâber. Yâni cihaz...
Günlük kullanım ise yani oyun v.b. oynanmadıysanız. 100'den 0'a yaklaşık 6.30 saat biraz az. Tabi gün içinde nasıl kullandığınızı bilmiyorum. O yüzden birşey diyemeyeceğim.
S24 fe'nin desteklediği max şarj hızı 25w, peki 30w takılırsa sorun olur mu? Normal samsung şarj aletleri ısınıyor diye bu şarj adaptörüne yöneldim sizce doğru mu?
Kamera sensörlerinden gram anlamıyorum biri anlatabilir mi? Hangi telefonun yan sensörleri (Makro & Telefoto) Ve Ana sensörleri saha iyi. Kısaca anlatabilirsiniz iyi olur.
2. Modele Epey'den baktım. (https://www.epey.com/laptop/lenovo-ideapad-slim-3-14-inc-83er00gxtr.html) Uzun kullanım istediği için ekrandan çok işlemciye yönelik söylemiştim.
• Değinilmesi Gereken Konu:
Öncelikle 15.000 TL fiyat bandında "Sadece Tarayıcı" işleri yapılacak ise güzel leptoplar var. Ancak oyun ve render benzeri şeyler yapılacak ise en az 21.000 TL cepten çıkması gerekiyor. 21.000 TL Fiyatına en azindan Rtx 2050 ekran kartı yani doğru düzgün ekran kartı...