Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bütçe maximum 20 bin
Teknosa ve vatan bilgisayar mağazaları(büyükşehir olmadığı için mağazalar kısıtlı)
Kullanım senaryolarını söylemiştim
512 ssd ve minimum 8(arttırılabilir ramli olmalı)
Bende internetten almasını söyledim(benim pcnin modeli bile orada 10k yüksek ancak başka çaresi yok hocam maalesef )siz yine de bunlardan birini değerlendirir misiniz?
Birde ben pek bakamadım ama bunların artırılabilir ramli olması lazım birde d16da ekledi listeye huawei topluca bi değerlendirir...
Arkadaşlar iyi günler
Geçtiğimiz günlerde sayenizde çok iyi bir laptop sahibi oldum tekrardan teşekkürler
Bu kez ise kuzenim için yardımlarınıza ihtiyacım var
Gündelik işler ,ms office,canlı dersler vs için kullanacağı bir cihaz lazım
Ancak sorun şu internetten alışveriş yerine fiziki alacak...
A
Affınıza sığınarak soruyorum kusura bakmayın sizi yordum hakkınızı helal edin
Bu attığınız linkteki hali sıkıntısız değil mi ona göre sipariş gireceğim
@Technicer hocam iyi akşamlar
Sizden sonra birkaç modele daha baktım ancak söylediğiniz gibi bu kadar kalitelisi yok sundukları açısından
Oyun oynamayacağım ama oynayanlar fan ısınma gibi sorunların başgösterdiğini söyleyip modeli kötülüyor pek emin olamadım alma konusunda birde ürünü...
Hocalarım iyi akşamlar
Artık bir neticeye varmak istiyorum bu hafta içinde aldım aldım yoksa okula laptopsuz gideceğim
Vatan bilgisayar mediamarkt teknosa(kurumsal satıcı bizzat teknosadan)
Max 25 bine söylediğim özellikler dahilinde ne önerirsiniz 2050 bile olur ekran kartı
Acerin bu modeli...
@Keymey @OKN
Hocalarım iyi akşamlar
Sizden sonra epeyce baktım
Loq serisinde ciddi bir anakart sıkıntısı var ondan vazgeçtim
Şu modellerede bakar mısınız
https://app.hb.biz/u4tKWCeIbcQA
https://app.hb.biz/QiCKfUFYVE3f
Bu 3lüden attığınız acerde dahil hangisini almalıyım
Hp geçmişte kullandım ve...
hp victuslarda sensörden kaynaklı kapanma sorunlarını duydum fiyat ve sundukları açısından tam bana uyuyor ama güvenemedim açıkcası loq serisi içinde dediğiniz gibi kart yakma sorunu var ne yapsam bilemedim
Eskiden monsterlar uygun fiyatlıydı şimdi onlarda uçmuş
İyi günler dilerim
Discorddan sonra forum açtığınızı yeni öğrendim
Bu sene itibariyle hibrit ve elektrikli araçlar teknoloji bölümü kazandım
Bir laptop almam gerekli
Bölümde okuyanlar zaten halihazırda okullarda eğitim için pclerin olduğunu ve elde 8 ram tarzı basit bir laptop olsa da yeterli...