Reklam Bannerı

Xeonayp kullanıcısının son içeriği

1. Xeonayp

Honor 7 Magic Pro .. S24 Ultra .. Vivo X200 Pro

Bu konuya çok katılıyorum. Tercihim S25 Ultra'dan yana olurdu.
  2. Xeonayp

Öğrenci için laptop tavsiyesi

Mühendislik için Mac'e ne dersiniz?
  3. Xeonayp

Macbook ve Windows Cihaz Tavsiyesi

Açıkçası çok oyun oynamak gibi bir amacım yok. Lakin olsa hayır demem. Üniversitede kullanmayı planlıyorum. Şuanda M2 iPad Pro kullanıyorum. Önceliğim Macbook gibi tasarımı ve yapı kalitesi üst düzey Laptop arıyorum. İlk baktığım cihaz sıfır M4 Macbook Air modeliydi. Lakin Sahibinden sitesinde...
  4. Xeonayp

Iphone 13 Ekran Renk Farklılığı

2 telefonu da 22 Şubat tarihinde sıfır şekilde satın aldım. Bugün ikisi arasında renk ve canlılık farklılığı olduğunu gördüm. Sağ taraftaki cihaz daha canlı. Soldaki cihaz daha sarıya dönük renkleri var, sanki True Tone hep açık gibi. İki cihazda aynı ekran ayarlarında çekildi, aynı ekran...
  5. Xeonayp

HYPEROS UN AKSAMASI

Beklemekten başka bir çareniz maalesef yok.
  6. Xeonayp

Piliniz Bozuk Olabilir

Tahminimce evet. Sonuçta 4 yıllık cihaz. Çok normal.
  7. Xeonayp

Honor Magic 7 Pro Alınır Mı?

Global'de gelen Vivo yazılımını hiç beğenmedim. OriginOS ile gelmezse düşünülmez gibi. MagicOS çok daha iyi Global'de bence.
  8. Xeonayp

Piliniz Bozuk Olabilir

iPhone'daki Pil Sağlığı gibi düşmüş diye yorumladım. Batarya değişimi önerebilirim.
  9. Xeonayp

Samsung Galaxy S24 Ultra - Ana Konu

Lens geçişi nasıl 4k 60 fps video kaydederken? 15 Pro/16 Pro kadar başarılı mı? Kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
  10. Xeonayp

Peki Vivo X200, Xiaomi 15, Oneplus 13 karşısında ne seviye de bu telefon? Sizin tercihiniz hangi yönde olurdu? Ayrıca Magic 6 Pro'da lens geçişleri çok kötüydü. Bunda da değişen bir şey yok gibi. iPhone kadar iyi beceremiyorlar sanki, ne dersiniz?
  11. Xeonayp

Evet, ürün tanıtılmış. Açıkçası gayet hoşuma giden bir ürün oldu. Türkiye'ye henüz gelmedi ama gelecekmiş. Global'de de bir tanıtımı olmamış. Çoğu özelliği ile bir amiral gemisi diyebiliriz. Yorumlarınızı bekliyorum sizce ne eksik bu telefonda? Kaç TL'ye gelirse değerlendirilebilir...
  12. Xeonayp

sıfır S24 U/ikinci el15 PM

Şahsen OneUI 7 gelmeden S24 Ultra geçmek mantıklı olmaz. En azından OneUI 7'yi bekleyin. iOS'taki akıcılığı OneUI'da bulamıyorum. İlla şuan alacaksanız ve temiz olduğuna eminseniz 15 Pro Max alın geçin. 2.el de rahatlıkla satılabiliyor zaten. OneUI'ı beğenirseniz, satıp S24 Ultra'ya geçebilirsiniz.
Geri