Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Açıkçası çok oyun oynamak gibi bir amacım yok. Lakin olsa hayır demem. Üniversitede kullanmayı planlıyorum. Şuanda M2 iPad Pro kullanıyorum. Önceliğim Macbook gibi tasarımı ve yapı kalitesi üst düzey Laptop arıyorum.
İlk baktığım cihaz sıfır M4 Macbook Air modeliydi. Lakin Sahibinden sitesinde...
2 telefonu da 22 Şubat tarihinde sıfır şekilde satın aldım. Bugün ikisi arasında renk ve canlılık farklılığı olduğunu gördüm. Sağ taraftaki cihaz daha canlı. Soldaki cihaz daha sarıya dönük renkleri var, sanki True Tone hep açık gibi. İki cihazda aynı ekran ayarlarında çekildi, aynı ekran...
Peki Vivo X200, Xiaomi 15, Oneplus 13 karşısında ne seviye de bu telefon? Sizin tercihiniz hangi yönde olurdu?
Ayrıca Magic 6 Pro'da lens geçişleri çok kötüydü. Bunda da değişen bir şey yok gibi. iPhone kadar iyi beceremiyorlar sanki, ne dersiniz?
Evet, ürün tanıtılmış. Açıkçası gayet hoşuma giden bir ürün oldu. Türkiye'ye henüz gelmedi ama gelecekmiş. Global'de de bir tanıtımı olmamış. Çoğu özelliği ile bir amiral gemisi diyebiliriz.
Yorumlarınızı bekliyorum sizce ne eksik bu telefonda? Kaç TL'ye gelirse değerlendirilebilir...
Şahsen OneUI 7 gelmeden S24 Ultra geçmek mantıklı olmaz. En azından OneUI 7'yi bekleyin. iOS'taki akıcılığı OneUI'da bulamıyorum. İlla şuan alacaksanız ve temiz olduğuna eminseniz 15 Pro Max alın geçin. 2.el de rahatlıkla satılabiliyor zaten. OneUI'ı beğenirseniz, satıp S24 Ultra'ya geçebilirsiniz.