Reklam Bannerı

Honor 200 Pro mu S24 Fe mi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Emirr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emirr

Paylaşımcı
Bu iki cihaz arasında kaldım almama şurda az bir süre kaldı aklıma takılan şey Honor 200 Pro nun az güncelleme alacak denmesi yani 2 veya 3 sene android alacak deniyor bu yüzden Samsung daha cazip geliyor yardımcı olursanız sevinirim amacım burda çokça söylediğim gibi sorunsuz arayüz oyunda üzmesin ekranı kamerası iyi olsun cihazı arıyorum fikirleriniz önemli şimdiden teşekkürler.

S24 FE alınabilir. 23.4k'lik fiyatı özellikle gayet iyi ancak 256 GB için de 27k ve altı iyidir. Çinli firmaların genel olarak ekran, tasarım ve hızlı şarjı kendine çekiyor bu bütçelerde şayet Samsung bunları tatmin edecek veya iş görecek kadar veriyor olsa da diğer kısımlardaki performansı da belli. Samsung, Samsung'dur sonuçta.

Son düzenleme:
Aradaki 3-4 bin TL fark sorun değilse, 200 pro "12-512" olması nedeniyle öne çıkıyor bence. 24FE nin hâlâ 8 GB RAM li olması bence eksiklik.
Yaklaşık 4 yıl önce tanıtılan A52 de dahi 8 GB RAM vardı.

Aradaki 3-4 bin TL fark sorun değilse, 200 pro "12-512" olması nedeniyle öne çıkıyor bence. 24FE nin hâlâ 8 GB RAM li olması bence eksiklik.
Yaklaşık 4 yıl önce tanıtılan A52 de dahi 8 GB RAM vardı.
Nvidia'daki VRAM konusu Samsung'da da bir nebze var maalesef hem de dengeleri alt üst edecek şekilde. 4 GB RAM bulunan cihaza 6 yıl güncelleme ömrü sunulması, 12 GB RAM bulunan cihaza 128 GB hafıza koyulması. Çok daha eski cihazlarda da 8 GB RAM var aslında ancak bunun uzun süredir sabit kalması da satış stratejisi, belleğin fiyata etkisi, bu konudaki yavaş gelişme veya markaların yöneldiği alanlar olabilir. Çinli firmalar genelde ekranı iyi, performansı yüksek, zorlu işler için ve uzun ömürlü olmasından ötürü bu şekilde yaparken, Samsung da içerik tüketimi veya kamera kullanımı konusunda kullanıcının işini göreceği şekilde üretiyor az çok. Unsurları iyice azaltarak, kesin sonuca varmak adına keskin kararlar belirlemek gerekiyor. Gerekliler ve gereksizler önemli.

İşlemcisi daha güçlü ve daha ucuz olduğu için S24FE alırdım. Video performansı da önemli benim için, o konuda da S24FE önde. Arayüzde bana hitap eden daha çok özellik var. Onun dışında 512 GB depolama seçeneği lazımsa Honor 200 Pro alabilirsin. RAM konusu 8 GB olduktan sonra çok önemli değil bence, daha düşüğü sıkıntı.

Bu iki cihaz arasında kaldım almama şurda az bir süre kaldı aklıma takılan şey Honor 200 Pro nun az güncelleme alacak denmesi yani 2 veya 3 sene android alacak deniyor bu yüzden Samsung daha cazip geliyor yardımcı olursanız sevinirim amacım burda çokça söylediğim gibi sorunsuz arayüz oyunda üzmesin ekranı kamerası iyi olsun cihazı arıyorum fikirleriniz önemli şimdiden teşekkürler.
Honor 200 pro almanı tavsiye ederim.Honor 200 pro S24 Fe ye göre daha iyi ekran kalitesi,daha iyi pil performansı,daha iyi hızlı şarj,daha iyi stereo hoparlör deneyimi,kamerada daha iyi fotoğraf performansı sunuyor.S24 Fe Honor 200 pro ya göre yüzde 5 daha güçlü işlemci ve kamerada daha iyi video performansına sahip.Güncelleme olayına gelince emin ol Samsungun 7 yıl güncelleme vermesi göz boyamaktan başka bir şey değil.Sen 7 yıl boyunca o güncellemeleri aldıktan sonra S24 Fe nin performanslı çalışacağını mı zannediyorsun? Samsung 3 yıl sonra güncellemelerle S24 Fe nin fişini çeker.İkisi arasında Honor 200 pro almanı tavsiye ederim.

Honor 200 pro almanı tavsiye ederim.Honor 200 pro S24 Fe ye göre daha iyi ekran kalitesi,daha iyi pil performansı,daha iyi hızlı şarj,daha iyi stereo hoparlör deneyimi,kamerada daha iyi fotoğraf performansı sunuyor.S24 Fe Honor 200 pro ya göre yüzde 5 daha güçlü işlemci ve kamerada daha iyi video performansına sahip.Güncelleme olayına gelince emin ol Samsungun 7 yıl güncelleme vermesi göz boyamaktan başka bir şey değil.Sen 7 yıl boyunca o güncellemeleri aldıktan sonra S24 Fe nin performanslı çalışacağını mı zannediyorsun? Samsung 3 yıl sonra güncellemelerle S24 Fe nin fişini çeker.İkisi arasında Honor 200 pro almanı tavsiye ederim.
Maksimum 5 sene android verirler 2 senede güvenlik verirler çok zor değil Samsung android de en rahat güncelleme veren markalardan

İşlemcisi daha güçlü ve daha ucuz olduğu için S24FE alırdım. Video performansı da önemli benim için, o konuda da S24FE önde. Arayüzde bana hitap eden daha çok özellik var. Onun dışında 512 GB depolama seçeneği lazımsa Honor 200 Pro alabilirsin. RAM konusu 8 GB olduktan sonra çok önemli değil bence, daha düşüğü sıkıntı.
Aklıma bir şey takıldı honorun rami Lpddr5x veya 5 mi hiç bir yerde yazmıyor notebookcheck de Ufs 4.0 yazıyor ama çoğu sitede de Ufs 3.1 yazıyor şimdi bu cihazda Lpddr5x ve Ufs 4.0 var mı yok mu

Aklıma bir şey takıldı honorun rami Lpddr5x veya 5 mi hiç bir yerde yazmıyor notebookcheck de Ufs 4.0 yazıyor ama çoğu sitede de Ufs 3.1 yazıyor şimdi bu cihazda Lpddr5x ve Ufs 4.0 var mı yok mu
Honor un rami Lpddr5 ve Ufs de Ufs 3.1.Ufs 4.0 Honor Magic 6 pro da var.

Kağıt üstünde S24FE işlemci olarak fark atıyor. İşte ne önemli seç ona göre al.

1737815612265.webp
1737815626001.webp

1737815643794.webp
1737815657438.webp

1737815681531.webp
1737815689500.webp

1737815702967.webp
1737815715804.webp

1737815733327.webp
1737815740888.webp

Karar kılındıysa şimdiden hayırlı olur umarım. Halen, ürün almadan önce bu kadar araştırma yapanı veya yapabileni görmek de güzel. Kötü cihaz alınacağına soru sorulması, merak edilmesi daha iyidir. iPhone 12 alınmadı en azından.
Asla araştırmadan bir şey almam şahsen en iyisini ne ise onu seçerim fiyat/performans dengesini bulmaya çalışırım ki bir cihaza ederinden fazla para vermeyi asla sevmem S24 Fe de karar kılmamı sağlayan etkenler belli zaten yazılım,fiyatına göre donanımı,sunduğu özellikler,aksesuar bulunabilirliği vs.

Asla araştırmadan bir şey almam şahsen en iyisini ne ise onu seçerim fiyat/performans dengesini bulmaya çalışırım ki bir cihaza ederinden fazla para vermeyi asla sevmem S24 Fe de karar kılmamı sağlayan etkenler belli zaten yazılım,fiyatına göre donanımı,sunduğu özellikler,aksesuar bulunabilirliği vs.
Şimdiden hayırlı olsun

Samsung Galaxy S24 FE 8/256 GB - 27.549 TL (Vatan Bilgisayar)
Bazı gecelerde bu şekilde iyi fiyatlar oluyor Vatan Bilgisayarda.
Normal Fiyatı 28.999 TL

Güvenilir yerden almak istiyorsanız eğer vatanın sitesindeki fiyat güzel mağazadan almaktan farkı yok. İstanbul'da iseniz 1-2 günde diğer şehirlere 2-3 gün içinde gelir. Siteden alıp mağazadan da teslim alabilirsiniz.

IMG_20250125_224242.webp

Son düzenleme:
Geri