Reklam Bannerı

Honor Magic 7 Pro Geliyor!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MacWİX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MacWİX

Keşifçi
Merhaba arkadaşlar,

Honor Magic 7 Pro 12 + 512 GB üstelik 5850 mAh olarak geliyor.​

Sonunda vatan da göründü fiyat olarak 65.999TL görünüyor. 11 Şubatta satışta olacak ve yanında tablet hediyesi ile. Hepsiburada da ise 2000TL indirim var kayıt olana ama hediye var mı bilmiyorum.
@Murat Burç kardeşim sence bu şekilde alınır mı? Takasa vereceğim telefon yok. Yoksa S25+veya düz S25 tekrar eğitim indirimine mi girmesini beklemeliyim.
1738628057272.webp

X200 Pro mu Magic 7 Pro mu soruları başladı o zaman aynı fiyata çıktığına göre. Güncelleme garantisini 5 yıla çıkardı sanırım Honor, o yüzden almak mantıklı olabilir. Bir de Avrupa versiyonu değil global versiyonu gelmiş bizim ülkeye, bunlar da bizi avrupa devleti saymıyor

Cihazdan ziyade yanındaki hediye garip olmuş. Magic 7 Pro'nun yanında ne kadar rahat kullanım sunacağı eğer ki aktif kullanım söz konusu olacaksa meçhul şayet belleği, gücü, ekran kalitesi kendini çıkarıyor ortaya ancak içerik tüketimi konusunda da, kendine göre uygun görünüyor. 8 Elite'ı iyi kullanıyorsa yapılabilmiş modellerdendir diğer konularda da Magic 7 Pro. Batarya kapasitesiyse Çinli firmaların artık atılım gerçekleştirdiği bir konu aslında, X200 Pro modeline de 6000 mAh koyulmuş. Arka kamerada yine 4k 60 FPS korunmuş ancak 8k de ne kadar gereklidir tartışılır. 60k ve altını da zamanla görebilir ayrıca.

X200 Pro mu Magic 7 Pro mu soruları başladı o zaman aynı fiyata çıktığına göre. Güncelleme garantisini 5 yıla çıkardı sanırım Honor, o yüzden almak mantıklı olabilir. Bir de Avrupa versiyonu değil global versiyonu gelmiş bizim ülkeye, bunlar da bizi avrupa devleti saymıyor
Saymamaları işimize gelmiş olabilir hocam yanlış bilmiyorsam Avrupa versiyonuna daha düşük batarya kapasitesi ile geldiler.

Saymamaları işimize gelmiş olabilir hocam yanlış bilmiyorsam Avrupa versiyonuna daha düşük batarya kapasitesi ile geldiler.
Çeşitli sitelerde ve GSMArena'da yazana göre böyle gerçekten de. Samsung Exynos'u reva görsün, Honor'sa daha fazla batarya kapasitesiyle cihazını göndersin.

Ekli dosyalar

• 1738689256665.webp
    1738689256665.webp
    16.1 KB · Görüntüleme: 27
Merhaba arkadaşlar,

Sonunda vatan da göründü fiyat olarak 65.999TL görünüyor. 11 Şubatta satışta olacak ve yanında tablet hediyesi ile. Hepsiburada da ise 2000TL indirim var kayıt olana ama hediye var mı bilmiyorum.
@Murat Burç kardeşim sence bu şekilde alınır mı? Takasa vereceğim telefon yok. Yoksa S25+veya düz S25 tekrar eğitim indirimine mi girmesini beklemeliyim.
Ekli dosyayı görüntüle 1611
Alınır uzun yıllar kullanılır.Cihazın tek defosu Honor ın Avrupa pazarına 5270mah yani daha düşük seviye pil sunması.Bu saçmalık sorun değilse fazlasıyla memnun edecek bir cihaz.

AB de yabancı kaynaklardan dinlediğim kadarı ile bataryanın küçülmesi fiyat ile ilgili ve yasalarla alakası varmış. Hatta şarj aletini dahi kutuya bu yüzden eklemeyip yanında ayrıca hediye ediyor Honor

Samsung bizi Avrupalı sayıyor, avrupaya da exynos gidiyor ya
Bu Avrupa veya Küresel meselesine fazla bakmıyorum aslında ve etkilemediği sürece de bakmaya gerek kalmıyor. Bu farkların işe yarayanları da ülkemde oluyorsa iyi, diğer ülkelerin ekonomik durumundan ötürü onlar fazla etkilenmez zaten.

AB de yabancı kaynaklardan dinlediğim kadarı ile bataryanın küçülmesi fiyat ile ilgili ve yasalarla alakası varmış. Hatta şarj aletini dahi kutuya bu yüzden eklemeyip yanında ayrıca hediye ediyor Honor
Bizde de bir benzeri X7 Pro modelinde oldu aslında ve kutudan çıkmasına rağmen fazladan şarj adaptörü hediye ediyordu Poco. Ön siparişe özeldi gerçi ama yine de bu Çinlilerin düşünceleri kullanıcılarının yararına. Uzun süreden beridir satış yapıp da doğayı koruma amacıyla adaptörü veya diğer aksesuarları çıkaranı yok sanırım.

Bununla alakalı da haber/ler var mı acaba yoksa varsayım mı?
Avrupa'da satılmıyor diye biliyorum. Bence ülkemizde adaptörü çıkarabilirler. Çıkarırlarsa sarj adaptörünü de satışa çıkarmak zorundalar.
Örnek Poco X7 Pro İronman Edition'a özel kutudan adaptör çıkmadı ama hediyeyle(adaptör) satıldı diye hatırlıyorum.

Avrupa'da satılmıyor diye biliyorum. Bence ülkemizde adaptörü çıkarabilirler. Çıkarırlarsa sarj adaptörünü de satışa çıkarmak zorundalar.
Örnek Poco X7 Pro İronman Edition'a özel kutudan adaptör çıkmadı ama hediyeyle(adaptör) satıldı diye hatırlıyorum.
Ayrıca Honor Magic7 Lite modelinde de adaptör çıkmıyor.

X7 Pro modeli için renk fark etmeksizin adaptörün kutudan çıktığı bilgisi var sanırım sitede, ayrım yapılmamış olarak görünüyor ancak 120 W adaptörü de fazladan vermeleri buna işaret de olabilir. Adaptörü çıkartmaları sorun değil ancak satmaları veya hediye etmemeleri sorun olabilir şayet hem nasıl bulunacak hem de ne kadara alınacak? Bu denli kaliteye ulaşmışken de bu tür ufak dokunuşlar can sıkabilir.

Merhaba arkadaşlar,

Ekli dosyayı görüntüle 1611
Yorum yapmak zor açıkçası. Honor sevenler bir düşünebilir

Magic 7 Lite modeli gerçekten de ilginç bir model olmuş. Adaptörü ve kılıfı kutudan çıkardıklarını yeni fark etmemin yanı sıra bu denli her tarafından vurulan bir cihazı satışa çıkarmanın tek mantığı ileride fiyatının çok düşeceği olması gerek. Düşük segmentte böyle bir hareket yapıldıysa yüksek segment için tam tersini düşünmek de pek mümkün olmuyor.

Son düzenleme:
Fiyat olarak rakibi ile kamera karşılaştırması, hala daha selfie kamerasına önem vermiyor iki marka da yine de honor daha iyi gözüküyor. Honorun kamera yazılımında ciddi keskinleştirme var, o da iyi durmuyor. Vivonun dinamik aralığı daha geniş hem videoda hem fotoğrafta. Parkelere falan dikkat ederseniz Honor Vivoya göre çok daha belirgin yani kontrast yüksek. Telefotoda vivo daha iyi her ne kadar aynı sensörü kullanmış olsalar da fotoğraf işlemesi görüntüyü çok daha net gösteriyor Vivonun. Sanırım telefotoda rakipsiz şu an. Her zaman diyorum ama Honorun video kalitesi özellikle gece kendini daha çok belli ediyor, vivoya göre kötü. Bir de geniş açı kamerası çok iyi gözükmüyor Honorun. Selfie kamerası gece daha fazla ışık alıyor vivonun. Genel olarak Honor yerine bence Vivo tercih edilir.

Geri